HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A72

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A72

huse de protectie pentru Samsung Galaxy A72

Am avut în teste acest telefon și m-am gândit la utilizatorii care simt nevoia unui plus de protecție pentru dispozitivele lor. Așa că în cele ce urmează vă voi supune atenției câteva huse de protectie pentru Samsung Galaxy A72. Valabile și pentru A72 5G, pentru că cele două terminale sunt identice din punct de vedere fizic. Ca de obicei, am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect pentru produsele pe care am dorit să le testăm.

O să încep cu o husă Hybrid Ring Shell Kickstand de la CUBZ. O husă cu aspect militar, cu o combinație de negru și verde închis (sunt disponibile și alte variante de culoare). Oferă protecție suplimentară la nivelul colțurilor și al muchiilor, prin ranforsările din material negru.

Pe spate are o clemă care poate fi utilă în diverse scenarii.

Marginea frontală protejează și ecranul atunci când telefonul este așezat cu fața în jos.

Un produs oarecum similar, dar ceva mai cuminte, este husa Hybrid Shell Black de la CUBZ. Mai cuminte, dar cu acealși grad ridicat de protecție. Îi lipsește clema de pe spate. Ambele materiale sunt de culoare neagră. Ranforsările din zona colțurilor sunt prezente și aici.

Mult mai sobră și mai finuță este husa Series Carbon Dark Blue de la MOFI. Este realizată dintr-un material moale, care se mulează perfect pe forma telefonului. Textura de pe spate asigură o priză foarte bună. Și este și rezistentă la urmele de degete.

În oferta MobileDirect găsim și produse originale Samsung. Am testat și o husă originală Samsung Standing Clear Cover pentru Galaxy A72 și A72 5G. Este realizată dintr-un silicon moale, transparent, care lasă la vedere culoarea telefonului. Are un picioruș mobil, care poate funcționa ca stand pentru terminal.

Evident, pe site-ul MobileDirect pot fi găsite multe alte opțiuni de huse de protectie pentru Samsung Galaxy A72, dar si pentru alte modele de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep