HomeFeaturedFocusVideo: un alt concept fain de iPhone

Video: un alt concept fain de iPhone

Încă un concept de iPhone care ne arată cum văd fanii un posibil succesor de iPhone 12 cu senzor de amprenă sub display și fără notch.
Încă un concept de iPhone care ne arată cum văd fanii un posibil succesor de iPhone 12 cu senzor de amprenă sub display și fără notch.

Pe fondul unor lansări Apple în care inovația la nivel de design și funcționalitate lasă de dorit, fanii continuă să spere că ar putea vedea și ceva revoluționar. Cumva o rememorare a vremurilor în care salturile de la 3GS la 4, iPhone 5 și apoi iPhone 6 arătau că Apple se preocupă și de altceva în afară de a face bani, mulți. Ultimele 3 modele sunt aproape identice, fără nimic spectaculos și cu o carcasă de sticlă făcută special ca utilizatorii să mai investească și în niște huse ca să nu își distrugă prea repede prețioasele aparate.

Mulți încă speră că Apple va adopta un design similar cu cel al seriilor Galaxy S21 pentru display, cu margini mult mai subțiri și evident fără notch-ul acela enervant. Asta ar însemna ca Apple să găsescă o soluție funcțională să ascundă camera selfie sub display sau să vină cu o soluție gen Asus Zenfone (deși asta e puțin probabil din punctul meu de vedere).

Zvonurile sugerează că anul viitor am putea vedea o astfel de idee, mai ales dacă ne uităm la niște patente Apple legate de soluții pentru mutarea senzorilor din notch sub display.

În acest context, vă propun un prototip realizat de DBS Designing în care elementul central este renunțarea la notch și introducerea unui senzor de amprentă sub display.

Și cam asta ar fi cam tot, pentru că aspectul general este cel al seriei iPhone 12. E drept, în acest material video arată chiar foarte bine, departe de aspectul plin de amprente pe care îl are în realitate un iPhone 12 fără husă.

Voi ce părere aveți de treaba asta?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep