HomeFeaturedFocusCeasul smart OnePlus Watch poate fi comandat din Romania

Ceasul smart OnePlus Watch poate fi comandat din Romania

Începând cu 14 aprilie ceasul smart OnePlus Watch poate fi comandat și în România, cu un preț de 159 EUR.
Începând cu 14 aprilie ceasul smart OnePlus Watch poate fi comandat și în România, cu un preț de 159 EUR.

Din 14 aprilie fanii OnePlus pot să își comande ceasul smart OnePlus Watch direct pe site-ul oneplus.com, cu un preț de 159 EUR. Vorbim despre un ceas smart cu display curbat 2.5D, autonomie de până la 14 zile, carcasă din oțel inoxidabil, cu aspect de ceas clasic.

Beneficiind de tehnologia de încărcare rapidă, după doar 5 minute de încărcare se obține suficient energie pentru încă o zi de utiliazare, iar 20 de minute ajung pentru o săptămână.

Pe OnePlus Watch se pot vedea notificările, răspunde la apeluri și are funcții de monitorizare a activității fizice. În principiu fix acele lucruri ce se găsesc pe majoritatea gadget-urilor de acest fel, inclusiv monitorizarea pulsului, distanța parcursă, caloriile arse și monitorizează viteza și eficiența SWOLF pentru înotători. Are GPS încorporat și e capabil să monitorizeze saturația oxigenului din sânge, detectează nivelul de stres, oferă antrenamentele pentru respirație, alerte rapide pentru ritmul cardiac și memento-uri pentru utilizatorii sedentari, toate acestea putând fi gestionate cu ușurință prin aplicația OnePlus Health.

După cum am spus deja, prețul este de 159 euro și precomenzile pot fi plasate începând din 14 aprilie pe OnePlus.com, urmând ca acesta să fie disponibil și în magazinele partenerilor locali începând cu data de 30 aprilie.

Detalii aveți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep