HomeEvenimenteBUILDConferinta Microsoft BUILD are loc intre 25-27 mai 2021

Conferinta Microsoft BUILD are loc intre 25-27 mai 2021

Microsoft a confirmat data de desfășurare a conferinței pentru developeri, BUILD 2021.
Microsoft a confirmat data de desfășurare a conferinței pentru developeri, BUILD 2021.

După mai multe runde de leak-uri legate de posibila dată de desfășurare a conferinței Microsoft BUILD 2021, dedicate dezvoltatorilor, avem acum data oficială: 25-27 mai, tot online. Pe pagina Microsoft unde sunt anunțate evenimentele apare (după cum puteți vedea și în imaginea de mai sus) specificată data 25 – 27 mai 2021 pentru conferința BUILD. Cu toate astea, pagina Microsoft BUILD nu este încă actualizată cu aceste date și cu detalii suplimentare. Cel mai probabil că în curând, când se va da drumul la înregistrări o să aflăm dacă este tot un eveniment gratuit, online, așa cum a fost anul trecut sau trecem către alt format.

Conform ZDNET anul acesta așteptăm un eveniment important “What’s Next for Windows” ce poate să facă parte din BUILD 2021 sau să fie ceva separat. Din câte am înțeles Microsoft a decis să împartă anunțurile importante pe mai multe evenimente virtuale – “What’s Next for Industry” a fost în luna februarie, “What’s Next for Cloud” a fost la Ignite iar “What’s Next for Security” urmează să fie anunțat.

Windows este un subiect important în 2021, după mai mulți ani în care nu am mai auzit de modificări majore și nici prea multă implicare vizavi de promovarea platformei. De asta e posibil ca în cadrul BUILD 2021 să vedem mai multe anunțuri așa cum s-a mai întâmplat în alți ani – îmi aduc aminte de prezentările Windows 8 la care am fost prezent în San Francisco acum 7 ani.

Stați pe lângă noi ca să fiți la curent cu noutățile legate de următoarele versiuni Windows 10X, Windows 10 21H2 și alte informații interesante.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep