HomeMobileAndroidConferinta pentru developeri Google I/O 2021: online si gratuita, 18-20 mai!

Conferinta pentru developeri Google I/O 2021: online si gratuita, 18-20 mai!

Google a anunțat conferința pentru dezvoltatori I/O 2021 ca fiind online, cu participare gratuită în perioada 18-20 mai.
Google a anunțat conferința pentru dezvoltatori I/O 2021 ca fiind online, cu participare gratuită în perioada 18-20 mai.

Luna mai o să fie una plină din punct de vedere a lansărilor legate de Windows, Android și iOS: după ce Microsoft a anunțat evenimentul BUILD 2021 pentru 25-27 mai 2021, online și cu participare gratuită, a venit apoi rândul Apple să anunțe WWDC 2021 pentru 7-11 iunie, tot în format online și cu acces gratuit, pentru ca ieri să vină și Google să ne spună că aduce conferința pentru dezvoltatori I/O în format online, bineînțeles cu acces gratuit.

În perioada 18-20 mai 2021 o să avem ocazia să vedem noile anunțuri Google legate de Android 12, ceva hardware și servicii noi. Ca la orice altă conferință de acest gen vor exista bineînțeles prezentări înregistrate și sesiuni interactive alături de locuri virtuale unde participanții pot să interacționeze între ei.

Pentru moment nu există publicat programul conferinței, însă dacă vreți să fiți siguri că prindeți un loc puteți să vă înregistrați aici. Aveți nevoie de un Google ID ca să faceți asta.

Accesul la conținutul în format digital va putea fi făcut live și pentru cei ce pierd anumite prezentări există opțiunea de redare on-demand.

După cum am zis deja, Google I/O 2021 va fi despre Android 12 și poate un nou smartphone Pixel, căștile Pixel Buds. Mulți așteaptă și un nou smartwatch, produs pe care Google l-a neglijat enorm în ultima perioadă.

De mult mi-am dorit să particip la un Google I/O, anul acesta am șansa, chiar dacă e doar în format digital. De asta vă recomand și vouă să vă înregistrați și să participați live la eveniment.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep