HomeMobileAndroidE disponibila actualizarea EMUI 11.0.0.180 (C432W3R6P4) pentru Huawei P40 Pro 5G

E disponibila actualizarea EMUI 11.0.0.180 (C432W3R6P4) pentru Huawei P40 Pro 5G

Am văzut că e disponibil firmware-ul 11.0.0.180 (C432E3R6P4) pentru Huawei P40 Pro ce aduce și câteva mici optimizări pentru sistemul de operare alături de patch-urile de securitate Android pentru luna partie 2021. După o perioadă mai lungă în care Huawei a stagnat puțin vizavi de actualizările Android, văd că treaba se mișcă în decursul a câtorva săptămâni am primit două patch-uri pentru Huawei P40 Pro.

Folosesc model pe care am forțat instalarea serviciilor Google și văd că update-urile de securitate Android vin în continuare, fără să îmi strice funcționalitatea Google Play. Mă interesează în special Android Auto și Google Pay, pentru prima a trebuit să blochez actualizările pentru că au nevoie de un nou pachet Google Services pe care nu îl pot instala, în schimb Google Pay merge în continuare fără nicio problemă.

Pachetul curent are 289 MB și se instalează rapid, fără nicio problemă vizibilă. Dacă nu l-ați instalat încă, faceți bine și puneți rapid pachetul ca să reparați problemele de securitate.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep