HomeFeaturedFocusMoto G100 de la Motorola poate fi gasit si pe piata din...

Moto G100 de la Motorola poate fi gasit si pe piata din Romania

Moto G100

Vârful de gamă al celor de la Motorola a ajuns și pe piața locală. Moto G100 devine disponibil, la doar câteva zile de la momenul apariției sale oficiale, inclusiv pe piața din România. Mă bucură să văd timpul de reacție tot mai mic din partea companiei pentru țara noastră. Semn că utilizatorii locali sunt totuși importanți.

Telefonul poate fi găsit în magazinele Altex. De asemenea, poate fi găsit pe site-ul Altex. Prețul de vânzare este de 2.199 lei. Un preț chiar competitiv pentru un smartphone cu chipset Qualcomm Snapdragon 870. Și cu performanțe suficient de interesante, pe care o să le detaliem în zilele următoare.

Prețul lui Moto G100 era până astăzi necunoscuta din ecuația succesului acestui smartphone. Și mi se pare că este suficient de competitiv. Chiar o să încerc să văd zilele următoare ce competitori direcți, la nivel de configurație, mai există pe piața din România. Și o să revin și cu o analiză mai amănunțită a performanțelor pe care le generează această configurație.

Pentru cei care nu își mai amintesc, G100 combină un Snapdragon 870 cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh, iar ecranul este un IPS LCD de 6,67 inchi cu rezoluție fullHD+ (2520 x 1080 pixeli, aspect 21:9).

Singurul punct vulnerabil al telefonului ar putea fi performanțele foto (64 MP main + 16 MP wide + 2 MP depth + 3D ToF). Dar prefer să la fotografiile/rezultatele să vorbească. Aștept o zi însorită pentru a putea pune în practică acest plan. Pe de altă parte, avem un sistem dual camera frontal, 16 MP main + 8 MP ultrawide, care ar putea să îi bucure pe fanii selfie-urilor.

Motorola Moto G100 promite mult. Stați pe aproape pentru că vor urma impresii detaliate despre acest smartphone ofertant.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep