HomeFeaturedFocusOppo A74 5G a fost listat oficial

Oppo A74 5G a fost listat oficial

Oppo A74 5G

Este o apariție nouă pe segmentul telefoanelor 5G cu prețuri accesibile. Oppo A74 5G este un smartphone din zona entry-level spre mid-range. Argumentul său pare să fie suportul pentru rețelele 5G, combinat cu un preț de achiziție destul de accesibil. Însă există competitori destui la acest nivel, așa că ar pica bine și o disponibilitate cât mai mare.

Telefonul este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 480. Pare să fie varianta cea mai accesibilă de chipset 5G de la Qualcomm. Procesorul este combinat cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta din urmă va putea fi extinsă prin microSD.

Toate acestea sunt ascunse în spatele unui display IPS LCD de 6,43 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh este de 90 Hz. În ceea ce privește designul, Oppo A74 5G optează pentru un orificiu discret pentru o cameră foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, integrat în butonul fizic de pornire.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto, devenit convențional pe acest segment de preț. Un senzor principal de 48 megapixeli, însoțit de un ultrawide de 8 megapixeli și de două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime.

Configurația este completată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh și suport pentru încărcarea rapidă de 18W. Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața proprietară peste el.

Oppo A74 5G are un preț de vânzare de aproximativ 285 dolari. Va exista și o versiune 4G, cu câteva diferențe. În mod surprinzător, sunt și minusuri, dar și câteva plusuri. Ecranul este AMOLED de această dată, chiar dacă rata de refresh este standard (60 Hz). Cititorul de amprentă pare să fie integrat sub display. Chipset-ul este Snapdragon 662, iar memoriile rămân la fel. Pe partea din spate lipsește senzorul ultrawide, rămân doar trei camere. În schimb acumulatorul, chiar dacă are aceeași capacitate, se poate încărca cu până la 33W. Prețul de vânzare este de aproximativ 255 dolari, de asemenea valabil pentru Asia.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep