HomeFeaturedFocusRECOMADARE: trei huse de protectie pentru OnePlus 9

RECOMADARE: trei huse de protectie pentru OnePlus 9

huse de protectie pentru OnePlus 9

OnePlus 9 este un flagship interesant, care m-a impresionat la nivel de performanțe. Are și alte argumente de partea sa. Unul dintre acestea este prezența unei huse de protecție din silicon transparent în pachetul standard. Însă ce facem atunci când apare nevoia unui grad mai mare de protecție? Sau atunci când ne dorim o culoare ceva mai vie? Sau funcționalități suplimentare din partea husei de protecție?

Evident, apelăm la partenerii noștri de la MobileDirect. Care ne-au sugerat trei huse de protectie pentru OnePlus 9. Cu diferite culori și diferite grade de protecție.

Prima husă este una de culoare roșie. O husă MOFI Series Carbon Red. Cea mai viu colorată dintre propunerile de astăzi și cea mai subțirică. Nu modifică prea mult dimensiunile și greutatea telefonului și se mulează foarte bine pe forma acestuia.

Totuși, la nivel de display, marginea sa ușor înălțată asigură protecția ecranului atunci când telefonul este pus cu fața în jos pe o suprafață plană.

A doua pe listă este o husă Gel TPU Thunder Green CUBZ. Ceva mai groasă, cu două texturi pe partea din spate pentru un grip cât mai bun.

Se păstrează și protecția la nivelul ecranului.

În fine, o husă ceva mai dură, cu aspecte militare. O husă Hybrid Slim Ring Black CUBZ, realizată dintr-un plastic mai dur, însă cu interior și accente dintr-un cauciuc mai moale. Are întărituri la nivelul colțurilor, pentru o cât mai bună protecție în cazul unor evenimente nefericite.

Are pe spate și un inel. Pe lângă o priză mai bună asupra telefonului, acesta poate fi folosit și ca suport/stand pentru dispozitiv.

La fel ca la toate husele, este prezentă și deschiderea pentru butonul suplimentar de pe muchia telefonului.

În oferta celor de la MobileDirect pot fi găsite și alte opțiuni de huse de protectie pentru OnePlus 9, dar și pentru alte modele de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep