HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M42 5G a fost anuntat oficial

Samsung Galaxy M42 5G a fost anuntat oficial

Samsung Galaxy M42 5G

O nouă apariție din seria Galaxy M a companiei coreene. Chiar prima care oferă suport pentru noile rețele 5G (care încep să nu mai fie chiar așa de noi). Samsung Galaxy M42 5G merită câteva clipe de atenție din partea noastră. Deși sunt destinate piețelor asiatice, telefoanele din seria M ajung de multe ori și în ofertele magazinelor de pe la noi. Inclusiv acum, anumite telefoane din această familie pot fi găsite inclusiv în oferta eMAG.ro.

Dispozitivul este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 750G. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM ce poate fi de 6 GB sau de 8 GB. În ambele situații, capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Însă aceasta din urmă poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. Slotul este de tip hibrid.

Ecranul lui Samsung Galaxy M42 5G este un Super AMOLED de 6,6 inchi. Rezoluția este HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). În partea de sus, ecranul are un notch în formă de picătură. Acolo își găsește loc camera foto frontală cu rezoluție de 20 megapixeli. De asemenea, sub display este integrat și cititorul de amprentă digitală.

Pe partea din spate se găsește un sistem de patru camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli. Ultimele două camere sunt de câte 5 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime.

Responsabil cu autonomia este un acumulator de 5000 mAh care se poate încărca cu până la 15W.

Samsung Galaxy M42 5G a fost pus deja în vânzare. Ca de obicei pentru telefoanele din seria M, debutul se face pe piața din India. Prețurile sunt de aproximativ 290 dolari, respectiv 320 dolari, în funcție de varianta de memorie RAM.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep