HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 11 Ultra devine telefonul cu cea mai buna camera foto

Xiaomi Mi 11 Ultra devine telefonul cu cea mai buna camera foto

Mi 11 Ultra

O spun cei de la DxOMark, recunoscuți pentru testele foarte amănunțite și pentru rezultatele foarte argumentate în materie de camere foto de pe telefoanele smart. Proaspăt lansatul Xiaomi Mi 11 Ultra, vârful de gamă al tinerei companii chineze a trecut prin testele impuse de publicația online amintită mai sus și a devenit, cel puțin după criteriile acestora, telefonul cu cel mai bun sistem foto.

Ba chiar a făcut-o cu stil, reușind un scor final de 143 puncte. Un salt destul de mare față de cele 139 de puncte ale fostului lider Huawei Mate 40 Pro+. Pe locul al treilea al clasamentului, cu 136 de puncte, se găsește acum Huawei Mate 40.

Scorul final obținut de Mi 11 Ultra a reieșit din cele 148 de puncte obținute pentru abilitățile foto, 117 puncte pentru partea de înregistrare video și 100 de puncte pentru zoom. Se pare că aici a suferit puțin terminalul celor de la Xiaomi.

Pentru cei care nu își mai amintesc, noul vârf de gamă al companiei propune un sistem inedit de trei camere foto. Senzorul principal este un Samsung GN2 cu rezoluție de 50 megapixeli (f/2.0, 24mm, 1/1.12″, 1.4µm, Dual Pixel PDAF, Laser AF, OIS). Acesta este ajutat de un ultrawide de 48 megapixeli (f/2.2, 12mm, 128˚, 1/2.0″, 0.8µm, PDAF) și de un senzor telephoto de tip periscop, tot de 48 megapixeli (f/4.1, 120mm, 1/2.0″, 0.8µm, PDAF, OIS, 5x optical zoom).

Dincolo de abilitățile foto, cei de la Xiaomi au integrat și alte feature-uri inedite în noul Mi 11 Ultra. Un telefon care pare capabil să se ia la trântă cu vârfurile de gamă ale producătorilor de tradiție de pe piața de telefoane smart. Un smartphone pe care sper să apucăm să îl testăm și noi la un moment dat.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep