HomeFeaturedFocusZTE S30 Pro a fost anuntat oficial

ZTE S30 Pro a fost anuntat oficial

ZTE S30 Pro

Compania chineză a prezentat toată familia de terminale S30. Vedeta acestui anunț oficial a fost, fără îndoială, modelul ZTE S30 Pro. Telefonul cel mai interesant din punctul de vedere al configurației, care pare să propună un raport preț/specificații destul de interesant.

Modelul este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 768G. Asta înseamnă că oferă suport pentru rețelele 5G. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 256 GB. Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața MyOS 11 peste el. O interfață la care se remarcă funcția Memory Fusion, care poate adăuga încă 3 GB de RAM virtual, transformând spațiul de stocare respectiv în RAM provizoriu. O caracteristică interesantă, care s-ar putea dovedi utilă în cazul aplicațiilor solicitante. Există și un sistem de răcire pentru eventualitatea în care terminalul se încălzește excesiv.

Tot în zona de gaming pare să bată și ecranul lui ZTE S30 Pro. Este un AMOLED cu diagonală de 6,67 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), care propune o rată de refresh de 144 Hz. Oferă și suport pentru HDR10+, acoperă gama de culori DCI-P3 și, ca un fel de bonus, integrează și cititorul de amprentă digitală.

În partea de sus are un orificiu pentru o cameră foto frontală cu rezoluție de 44 de megapixeli. O încântare pentru amatorii de selfie-uri.

Pe partea din spate terminalul vine cu un sistem de patru camere foto. Acesta este guvernat de senzorul principal de 64 megapixeli. Acesta poate înregistra 4K la 60 fps. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de alte două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime.

Acumulatorul care îl ține în viață pe ZTE S30 Pro și care completează configurația, are o capacitate de 4200 mAh și se poate încărca ultra-rapid cu până la 55W.

Telefonul are un preț de vânzare de aproximativ 450 dolari, valabil în China. Pare un preț decent pentru ceea ce are de oferit terminalul. Chiar atractiv! S30 Pro va fi pus în vânzare la finalul acestei săptămâni. De văzut dacă va avea parte și de o disponibilitate globală.

via ZTE

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep