HomeFeaturedFocusZvon: iPhone SE 3 cu 5G, dar nu curand

Zvon: iPhone SE 3 cu 5G, dar nu curand

Se pare că iPhone SE 3 va veni într-adevăr cu suport 5G, numai că mai e de așteptat până atunci.
Se pare că iPhone SE 3 va veni într-adevăr cu suport 5G, numai că mai e de așteptat până atunci.

Cel mai plăpând membru al familiei iPhone, adică varianta SE, va primi și el suport pentru 5G, numai că treaba asta nu se va întâmpla în 2021. Conform unor noi informații venite via Ross Young, iPhone SE (3) cu suport 5G va ieși pe piață abia în 2022, fiind posibil chiar ca acest smartphone să fie de aceiași dimensiune cu iPhone 12.

Informația vine să susțină declarațiile lui Ming-Chi Kuo (și el un specialist în Apple) despre iPhone SE 3, făcute luna trecută. Dincolo de suportul pentru 5G și schimbarea dimensiunii, Young mai sugerează și că iPhone SE, varianta din 2023 va avea un alt design, cu display de 6.1 inci și poate fără notch, locul acestuia fiind luat de o gaură în ecran, cum au actualele modele Samsung Galaxy.

Apple LCD iPhone leak, we now hear the next LCD iPhone SE will remain at 4.7″ in 2022. Some rumors that it may have 5G with Sub-6 GHz as well. Also hearing about a 6.1″ version in 2023 with punch hole rather than a notch.April 1, 2021

iPhone SE cu gaură în display va fi similar cu seria iPhone 14 și 14 Pro, care va beneficia de același design.

Nu sunt niște schimbări spectaculoase și dacă e să fie și adevărate informațiile, sunt cumva în trend cu ceea ce există pe piață. Mai rămâne ca Apple să aducă suportul cititorului de amprentă sub display și avem imaginea smartphone-ului banal.

via TG

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep