HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy S21 FE

FOTO: cum arata Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE

Dintr-o sursă cu un istoric foarte bun (celebrul leakster Evan Blass, mai cunoscut @evleaks), au ieșit la iveală fotografii generate de calculator cu viitorul Samsung Galaxy S21 FE. Un telefon care, dacă duce mai departe popularitatea de care s-a bucurat predecesorul său) va face o figură frumoasă de vânzări. Și va confirma că Fan Edition este o idee de succes, care le aduce fanilor companiei coreene specificații apropiate de cele de top, la prețuri mai accesibile.

Oricum, faptul că oficialii coreeni au decis să extindă această categorie/colecție și în zona de tablete, spune multe despre succesul ei. Și asta este bine, pentru că până la urmă și cumpărătorii au de câștigat.

Pozele publicate pe Twitter de Evan Blass ne arată toate detaliile de design pentru noul telefon. Vedem că va semăna foarte mult cu seria S21. Însă modulul foto, deși păstrează același design, este acum integrat în carcasă într-un mod similar cu noua serie Galaxy A. Și va păstra culoarea dispozitivului, fără să mai iasă în evidență cromatic. Asta este și principala deosebire la nivel de aspect fizic.

Tot din aceste fotografii reiese destul de clar și care va fi gama cromatică a noului Samsung Galaxy S21 FE. Se pare că vor exista cinci opțiuni de culoare, cel puțin în primă fază. Asta deși fotografiile entuziaștilor arătau culori mult mai interesante.

De asemenea, este vizibil și faptul că pe partea din spate terminalul va avea un sistem foto compus din trei camere.

Detalii tehnice Samsung Galaxy S21 FE

Și dacă tot am trecut în zona de detalii tehnice, zvonurile spun că noul dispozitiv se va baza pe același chipset Qualcomm Snapdragon 888. Care vine la pachet cu suportul pentru rețelele 5G. Procesorul va rula în combinație cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Ecranul va fi un Dynamic AMOLED de 6,4 inchi, cu rezoluție fullHD+, rată de refresh de 120 Hz. Probabil că va integra și cititorul de amprentă digitală. Camera foto frontală va fi integrată într-un orificiu plasat central.

Alte detalii despre Samsung Galaxy S21 FE momentan nu se cunosc. Însă avem deja toate premisele pentru un smartphone atractiv pentru public, mai ales printr-un raport preț/specificații. Să așteptăm totuși și confirmarea oficială a acestui lucru.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep