HomeFeaturedFocusIkea lanseaza impreuna cu Sonos o boxa SYMFONISK de tip rama foto

Ikea lanseaza impreuna cu Sonos o boxa SYMFONISK de tip rama foto

Gama de boxe Ikea Symfonisk are un nou membru: WiFi Symfonisk de tip ramă foto.
Gama de boxe Ikea Symfonisk are un nou membru: WiFi SYMFONISK de tip ramă foto.

Zilele trecute am participat la lansarea noului membru al familiei de boxe Symfonisk, WiFi Symfonisk cu aspect de ramă foto. Boxa este creată în colaborare cu Sonos și combină cunoștințele de mobilier pentru casă cu expertiza Sonos în crearea de experiențe sonore și difuzoare de înaltă calitate.

Rama foto cu boxă este ideală pentru economisirea spațiului și poate fi așezată pe perete, asemenea unei adevărate piese de artă, poate fi asortată cu alte lucrări, poate fi pusă pe un raft sau pe podea, ori sprijinită de perete. Fețele interschimbabile facilitează alegerea unui stil care se potrivește individual fiecărei locuințe”, spune Stjepan Begic, Product Developer în cadrul IKEA Suedia. „Ca parte a gamei inteligente IKEA Home, ce se află într-un proces de extindere, această nouă boxă contribuie la ambiția noastră de a le permite celor mai mulți consumatori să se bucure de o viață de zi cu zi mai inteligentă.” adaugă acesta.

Ideea e faină: poți agăța boxa undeva pe perete, sau o poți sprijini pe o etajeră și nimeni nu își va da seama că este acolo. Rama poate fi personalizată contra unei sume de 20EUR – și dacă tot am zis asta, boxa în sine este 200 EUR.

Boxa WiFi Symfonisk are conexiune WiFi (nu și Bluetooth).

Beneficiind de hardware-ul Sonos, noua boxă Symfonisk vine și cu suport AirPlay, alături de opțiunea de folosire a aproximativ 100 de servicii de streaming. Nivelul sunetului se poate seta prin intermediul butoanelor de pe ramă.

Fiecare boxă SYMFONISK combină experiența audio Sonos cu designul IKEA, în moduri inovatoare, creând produse pe care nicio companie nu le-ar putea crea de una singură”, spune Sara Morris, Principal Product Manager la Sonos. „Designul acustic Sonos face ca difuzorul ramei să sune uimitor, mai ales având în vedere forma atât de compactă, iar conectivitatea prin aplicația Sonos facilitează configurația și utilizarea boxei. Această colaborare pe termen lung continuă să ofere noi idei captivante care să aducă experiențe audio extraordinare, în casele din întreaga lume – așteptăm cu nerăbdare să livrăm împreună cât mai multe produse unice în viitor.

Boxele din seria Symfonisk vor fi disponibile începând cu 15 iulie în magazinele Ikea.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep