HomeMobileAndroidOnePlus Nord CE 5G anuntat oficial

OnePlus Nord CE 5G anuntat oficial

OnePlus Nord CE 5G a fost prezentat oficial: Snapdragon 750 5G, încărcare Warp Charge 30T Plus, cameră de 64MP.
OnePlus Nord CE 5G a fost prezentat oficial: Snapdragon 750 5G, încărcare Warp Charge 30T Plus, cameră de 64MP.

OnePlus a prezentat azi noul model OnePlus Nord CE 5G, un smartphone accesibil din perspectiva prețului cu ecran AMOLED, cameră de 64MP și cipset Snapdragon 750 5G, plus încărcare rapidă Warp Charge 30T Plus.

„OnePlus Nord CE 5G reprezintă următorul pas în angajamentul nostru de a oferi tehnologii extraordinare. Spiritul Never Settle ne determină să oferim o experiență mai bună în raport cu ceea ce este disponibil în orice segment de preț. Nord CE este cea mai nouă adiție a liniei de produse OnePlus Nord. Oferă o experiență de zi cu zi excelentă, păstrând în același timp calitatea OnePlus pe care utilizatorii o îndrăgesc”, a declarat Pete Lau, fondator și CEO al OnePlus.

OnePlus Nord CE 5G este dotat cu o baterie de 4500 mAh care poate fi încărcată în 30 de minute de la 0 la 70% grație tehnologiei Warp.

Nord CE are un sistem format din trei camere pe partea din spate; camera principală de 64MP cu o diafragmă mare f/1,79 surprinde imagini clare, de înaltă rezoluție și cu un nivel ridicat de detalii în condiții de iluminare puternică. Camera ultra-wide are un unghi de 119° pentru un plus de versatilitate. În partea din față, Nord CE are o cameră de 16MP care surprinde selfie-uri grozave.

La fel ca în cazul modelelor flagship OnePlus, Nord CE vine cu Nightscape pentru fotografii de calitate în lumină slabă. Folosind această funcție gândită pentru fotografierea pe timp de noapte, dispozitivul captează până la opt imagini la expuneri variate și le combină pentru a produce fotografii mai clare, mai luminoase și cu un efect dramatic.

Alte elemente importante: grosime de doar 7.9 mm, greutate de 170g, jack de 3.5 mm (unii încă mai cred că e important să ofere așa ceva!). Sistemul de operare este OxygenOS 11 ce va primi actualizări doar 2 ani, plus încă un an pentru securitate (Samsung oferă 4 ani de update-uri, ca să știți).

Ca fapt divers, evenimentul de lansare include o provocare Code Breaker, în care utilizatorii au șansa de a câștiga un dispozitiv Nord CE dacă sparg codul de acces al dispozitivului virtual. Mai multe detalii sunt disponibile la https://forums.oneplus.com/threads/experience-oneplus-nord-ce-5g-in-ar-right-now.1451075/.

OnePlus Nord CE 5G va fi disponibil spre vânzare în România pe onepl.us/romania începând cu 21 iunie 2021. Comunitatea OnePlus va avea în exclusivitate oportunitatea de a obține acces anticipat la OnePlus Nord CE 5G prin programul de vânzări anticipate (Core Sales) pe OnePlus.com, începând cu 10 iunie la 17:25 (ora României) și până la miezul nopții, pe 12 iunie 2021. Membrii comunității OnePlus trebuie să acceseze link-ul paginii de produs a OnePlus Nord CE 5G: https://www.oneplus.com/ro/oneplus-nord-ce-5g%22%20 pentru a plasa comenzile. Toți membrii comunității care achiziționează OnePlus Nord CE 5G în perioada vânzărilor anticipate se vor număra printre primii care vor primi noul dispozitiv, începând cu 14 iunie. Apoi, faza de pre-sales va începe pe OnePlus.com de pe 12 iunie, ora 12:00 (ora României).

Prețul e interesant: începând de la 299 EUR.

RAMROMCuloriPrețDisponibilitateData de start a vânzărilor
6GB  128GB  Charcoal Ink  299 Euro  Europa – Exclusiv pe OnePlus.com21 iunie 
8GB  128GB  Blue Void, Charcoal Ink  329 Euro  Europa
UK
21 iunie 
12GB  256GB  Blue Void, Charcoal Ink, Silver Ray  399 Euro  Europa
UK
21 iunie 
Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep