HomeFeaturedFocusOnePlus Nord CE 5G, cateva detalii tehnice

OnePlus Nord CE 5G, cateva detalii tehnice

OnePlus Nord CE 5G

OnePlus Nord CE 5G va fi prezentat oficial peste două zile. Așa că este normal ca multe dintre specificațiile sale tehnice să fie deja cunoscute publicului interesat. Mai mult, avem și o fotografie (generată pe calculator), care ne arată cum va arăta telefonul din punct de vedere fizic. Partea din spate a sa, ca să fim corecți până la capăt.

De menționat că vorbim despre un mid-range cu preț foarte atractiv, care eficientizează la maxim raportul preț/specificații. Și care va fi disponibil încă din momentul apariției sale și publicului din Europa. În primă fază, spun oficialii companiei chineze, fanilor cei mai înfocați. De văzut cum vor reuși să îi identifice pe aceștia.

Dincolo de fotografia despre care vorbeam, avem și câteva detalii tehnice. Știm, spre exemplu, că OnePlus Nord CE 5G va fi construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 750G. Care, așa cum spune și numele terminalului, vine la pachet cu suportul pentru noile rețele 5G.

Ecranul său va fi un AMOLED cu rată de refresh de 90 Hz. Va integra și cititorul de amprentă digitală. Însă tocmai diagonala și rezoluția nu sunt cunoscute. În partea de sus se pare că va avea un notch foarte discret, nu un orificiu.

Tot poza respectivă ne arată și sistemul de trei camere de pe spatele terminalului. Cu un senzor principal cu rezoluție de 64 megapixeli.

În fine, avem și o informație despre un posibil preț de vânzare pentru OnePlus Nord CE 5G. Care se pare că va costa aproximativ 315 dolari. Prețul însă este valabil pentru piețele asiatice, așa că în Europa va fi ceva mai mare, poate 300 – 320 euro.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep