HomeFeaturedFocusPână la urmă DJI Mini SE e un produs real, la 299...

Până la urmă DJI Mini SE e un produs real, la 299 USD!

Cumva DJI a decis că merită să introducă o dronă MINI SE între Mavic Mini și DJI MINI 2.
Cumva DJI a decis că merită să introducă o dronă MINI SE între Mavic Mini și DJI MINI 2.

Zilele trecute au apărut niște zvonuri legate de o dronă DJI MINI SE, construită din combinația Mavic Mini și controller-ul de pe DJI MINI 2. Acum se pare că avem chiar și un preț, nu doar o poză pachetului: la 299 USD se va găsi în magazinele Walmart și Costco din SUA.

Prețul este unul excelent dacă ținem seama că Mavic Mini a fost adus la 399 USD, iar noul Mini 2 este la 499, ambele fiind drone de sub 250 grame, adică suficient de ușoare încât să poată fi folosite fără a necesita licențe speciale de zbor (cel puțin în SUA și în țările civilizate, că în România încă ai nevoie de aprobări și licență ca să poți zbura cu ele). În felul acesta MINI SE devine o dronă excelentă pentru un începător, oferind suport pentru aproape 30 de minute de zbor și înregistrare video 2.7K.

Și ar mai fi ceva: față de Mavic Mini, MINI SE vine cu noul controller de pe MINI 2, ceea ce îi asigură o distanță mai mare de operare.

Dacă e adevărat, MINI SE ar putea să fie un produs de nerefuzat pentru categoria începătorilor și a entuziaștilor ce vor o dronă mică, ușoară, capabilă de imagini deosebite. Rămâne de văzut dacă informația este reală!

via dronedj

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep