HomeFeaturedFocusRealme X7 Max 5G a fost anuntat oficial

Realme X7 Max 5G a fost anuntat oficial

Realme X7 Max 5G

Tânăra companie chineză desprinsă din Oppo a prezentat oficial Realme X7 Max 5G. Un telefon care este destinat pieței globale și care va fi disponibil în țările în care compania este deja prezentă. Ceea ce înseamnă că va ajunge și pe la noi. Motiv suficient pentru a-i acorda câteva clipe de atenție.

Terminalul este construit în jurul unui display Super AMOLED cu diagonală de 6,43 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh este de 120 Hz. Protecția este asigurată de Dragontrail Glass. Sub ecran este integrat și cititorul de amprentă digitală. Iar în partea de sus (stânga) avem un orificiu discret pentru o cameră foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli.

Pe partea din spate Realme X7 Max 5G propune un sistem de trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Acesta este ajutat de o cameră ultrawide de 8 megapixeli. Cea de-a treia cameră este una dedicată macro, cu rezoluție de 2 megapixeli.

La interior dispozitivul se bazează pe un chipset MediaTek Dimensity 1200. Acesta aduce și suportul pentru noile rețele 5G. Din perspectiva memoriilor, avem posibilitatea de a alege între două opțiuni. Prima are 8 GB de RAM și 128 GB de memorie internă. Cea de-a doua, mult mai atractivă, vine echipată cu 12 GB de memorie RAM și are o capacitate internă de stocare de 256 GB. Opțiunea trebuie cântărită destul de mult, pentru că utilizatorul nu are la dispoziție slot pentru card microSD.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Acesta poate fi încărcat ultra-rapid cu până la 50W. Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața Realme UI 2.0 peste el.

Dacă specificațiile tehnice ale lui Realme X7 Max 5G vi se par cunoscute, este pentru că telefonul este disponibil pe piața din China de ceva vreme, sub denumirea de Realme GT Neo.

Prețurile de vânzare pentru telefon sunt de aproximativ 370 dolari, respectiv 410 dolari. Deocamdată sunt prețuri valabile tot pentru Asia. Nu se cunosc prețurile valabile pentru Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep