HomeFeaturedFocusSamsung schimba interfata aplicatiei SmartThings

Samsung schimba interfata aplicatiei SmartThings

Noua actualizare SmartThings le oferă utilizatorilor experiențe mai simple și mai puternice pentru a-și controla locuințele conectate.
Noua actualizare SmartThings le oferă utilizatorilor experiențe mai simple și mai puternice pentru a-și controla locuințele conectate.

Platforma IoT SmartThings are o nouă interfață, atât pentru aplicația de mobil cât și pentru cea desktop, schimbări aduse de Samsung ca parte a angajamentului continuu de a simplifica experiența de lucru.

„Ne face plăcere să vă prezentăm noua experiență SmartThings. Ne-am ascultat utilizatorii și am investit în tehnologia noastră pentru a le îmbunătăți experiența și simplifica. Pe măsură ce locuințele inteligente continuă să crească în popularitate, SmartThings este platforma ideală care le permite tuturor să se bucure de o viață mai inteligentă cu dispozitive conectate”, a spus Jaeyeon Jung, Corporate Vice President la Samsung Electronics.

Noua interfață SmartThings facilitează descoperirea experiențelor conectate la domiciliu, asigurând, în același timp, o tranziție perfectă de la versiunea anterioară a SmartThings. Designul îmbunătățit al SmartThings împarte aplicația în cinci secțiuni diferite – Favorites, Devices, Life, Automations și Menu.

  • Favorites reprezintă noul ecran de pornire din SmartThings și adună dispozitivele, scenele și serviciile utilizate cel mai mult pentru un acces mai rapid.       
  • Secțiunea Devices le permite utilizatorilor să vizualizeze și să controleze toate dispozitivele, conectând televizoare, becuri, electrocasnice și multe altele.
  • Life este un spațiu virtual destinat explorării lumii în continuă creștere a vieții conectate, unde utilizatorii pot descoperi noi servicii SmartThings care transformă produsele fizice în adevărate experiențe la domiciliu. Utilizatorii pot afla mai multe despre funcțiile îmbunătățite, care le pot completa și consolida experiența generală de viață, precum SmartThings Cooking, un magazin unic, bucătărie și experiențe de pregătire a meselor.
  • Automations conectează dispozitivele și le permite să lucreze împreună și să răspundă la anumite comenzi specifice din casă, precum deschiderea ușii și aprinderea luminii.
  • Meniul va găzdui caracteristici SmartThings suplimentare, precum laboratoare SmartThings, notificări, istoric și setări.

Dacă nu ați instalat încă noua versiune o puteți face urmând link-ul acesta din Play Store.

via SmartThings

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep