HomeMobileAndroidWatch 3 Pro este lansat in Romania alaturi de alte produse din...

Watch 3 Pro este lansat in Romania alaturi de alte produse din generatia noua Huawei

HUAWEI WATCH 3 Pro

Astăzi au fost lansate pe piața din România ceasurile Watch 3 și Watch 3 Pro ale Huawei, alături de noile căști Freebuds 4 (disponibile din 7 iulie) monitoarele MateView și MateView GT și tabletele MatePad 11, MatePad Pro, primele dispozitive cu noul sistem de operare HarmonyOS 2.

Campania de precomandă pentru smartwatch-uri începe pe data de 23 iunie și este valabilă până pe 6 iulie, pe Huawei Online Store – www.huaweistore.ro și în rețelele de retail ale partenerilor. Persoanele care vor comanda în perioada aceasta vor primi cadou o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4i la achiziționarea ceasului HUAWEI WATCH 3, la prețul de 1.699 lei și o pereche de căști FreeBuds Pro împreună cu ceasul HUAWEI WATCH 3 Pro la prețul de 1.999 lei sau 2.499 lei, în funcție de ediția de piele sau titan.

HUAWEI WATCH 3

„Noua serie HUAWEI WATCH 3 aduce consumatorilor un design elegant uimitor și în același timp, caracteristici inteligente și îmbunătățite, cu o experiență a utilizatorilor impecabilă oferită de HarmonyOS 2. Acestea sunt concepute pentru o viață de zi cu zi cât mai elegantă și confortabilă”, a declarat Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer BG România.

HUAWEI FreeBuds 4 sunt cele mai noi căști inear de la Huawei, primele căști True Wireless din lume cu tehnologie de anulare activă a zgomotului, acestea vor ajunge pe piața locală în prima parte a lunii iulie.

Monitorul HUAWEI MateView GT pentru gaming ocazie cu care Huawei intră pe un nou segment business, cel al dispozitivelor de gaming pentru PC.

„Noul monitor întruchipează spiritul de inovație Huawei, și odată cu lansarea sa, Huawei pătrunde pe o nouă piață și depășește toate limitele, așa cum a făcut și în segmentul de smartphone-uri. Ne bucurăm tare mult să venim cu astfel de vești frumoase.”, declară Wang Wei, Country Manager Huawei CBG România.

Noile tablete, MatePad 11 și MatePad Pro, vor fi disponibile pe piața locală în a doua parte a lunii iulie și sunt primele dispozitive Huawei care rulează HarmonyOS 2, alături de seria WATCH 3. Noua tabletă desktop oferă o mai bună organizare, cu un nou Bottom Dock și widget-uri de servicii pentru ca utilizatorii să poată vizualiza mai eficient informațiile importante. Folosind Huawei Share, tableta poate utiliza capabilitățile altor dispozitive – smartphone-uri, PC-uri sau televizoare inteligente – pentru a forma un Super Device ce poate suporta o mare varietate de moduri de utilizare creativă și productivitate sporită. Ambele tablete oferă posibilitatea de conectare la o tastatură magnetică și un creion care le pot transforma în notebookuri.

Sunt foarte curios să văd noile produse, în special ceasul Watch 3 Pro. O să revin cu detalii despre ele imediat ce apuc să le testez.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep