HomeCloud & MobilityPromoție Bigstep: discount de 50% pentru server-ul luat cu servicii de suport

Promoție Bigstep: discount de 50% pentru server-ul luat cu servicii de suport

Alege Bigstep Advanced Managed Services și beneficiezi de până la 50% reducere la server-ele bare metal!
Alege Bigstep Advanced Managed Services și beneficiezi de până la 50% reducere la server-ele bare metal!

Unul dintre lucrurile pe care le-am învățat în cei 25 de ani de când lucrez în IT, acesta este că e indicat să cumperi și suportul odată cu serviciul e care ți-l dorești. Și nu pentru că acesta s-ar putea să meargă prost – mai devreme sau mai târziu ceva se va întâmpla (nu neapărat că se va strica, dar poate ai nevoie de o reconfigurare pentru extinderea complexității sau instalarea unor pachete software noi, pe care nu prea știi cum să o faci) și o să te coste mult mai puțin (timp și bani) dacă ai deja contractată partea de suport decât dacă o să încerci să îl cumperi atunci, sau să încerci să rezolvi tu (sau echipa ta).

M-am lovit și eu de câteva ori de acest lucru, atât din postura de beneficiar al unui serviciu pentru care nu am luat suport cât și din cea a celui ce oferă suport pentru servicii enterprise și în funcție de partea în care te găsești, vei fi sau nu fericit.

Vă spun asta pentru că Bigstep, compania la care ne ținem site-ul de aproape 10 ani, are o ofertă bună în această perioadă: Bigstep Advanced Managed Services cu până la 50% reducere la serverele bare metal.

Bare metal plus servicii dedicate de administrare

Bigstep oferă servicii de hosting pe sisteme bare metal, adică direct pe hardware, fără să treacă prin virtualizare, permițând maximul de performanță, ceea ce înseamnă și că resursele hardware sunt disponibile integral și nu sunt împărțite între mai mulți beneficiari.

Puteți apela la ei dacă sunteți în căutarea unui hosting de încredere, vor răspunde rapid cererii și o să vă ofere cea mai bună soluție de care aveți nevoie. Cu noua ofertă intervine ceva și mai fain: o reducere de până la 50% pentru serverele bare metal dacă sunt achiziționate împreună cu pachetul de servicii de suport tehnic și administrare a infrastructurii. Un fel de 2 în 1: ai costuri reduse la servere și beneficiezi și de suportul tehnic de care ai nevoie.

În felul acesta ai opțiunea de a-i lăsa pe ei să își facă treaba (pe care o cunosc foarte bine) și să îți ofere serviciul de care ai nevoie, fără ca tu să îți bați capul cu treaba asta și să te poți concentra pe business. În timp o să fie și mai ieftin decât să plătești un om dedicat pentru a menține infrastructura în picioare și a face modificările/optimizările atunci când va fi nevoie.

Prin această campanie, Bigstep își dorește să le facă viața mai ușoară clienților. Administratorii lor de sistem sunt gata să se ocupe de orice solicitare sau provocare tehnică. Ei vor instala, configura, și monitoriza serverele clienților și se vor ocupa și de implementarea patch-urilor de securitate. În funcție de tipul proiectului, specialiștii Bigstep pot instala inclusiv tool-uri de big data, astfel încât tu să te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat: creșterea proiectului sau a business-ului.

Alocarea resurselor se face în timp scurt

Când am avut nevoie de niște modificări legate de tipul server-ului folosit pentru site, lucrurile s-au întâmplat foarte repede. Asta și pentru că Bigstep folosește o platformă de automatizare care reduce mult timpul de configurare și alocare a resurselor. La noi nu se simte foarte mult, pentru că oricum ocupăm o chestie infimă din ceea ce pot ei să ofere. Însă pentru acele tipuri de servicii care necesită volum mare de trafic și/sau putere de procesare, timpii mici de reacție se transformă în servicii performante, rapide, sigure și scalabile (se poate, de exemplu, adăuga spațiu de stocare suplimentar printr-un singur click), adecvate pentru infrastructuri critice, precum cele de big data, machine learning, analytics, ecommerce, banking sau site-uri cu trafic ridicat.

Pentru detalii și formularul unde vă puteți înscrie pentru a intra în legătură cu cei de la Bigstep, folisiți link-ul acesta.

Dați o raită la ei pe site și vedeți condițiile ofertei, s-ar putea să vă convină.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep