HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Oppo Reno5 5G

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Oppo Reno5 5G

huse de protectie pentru Oppo Reno5 5G

De îndată ce am primit telefonul la teste, mânați și de senzația de fragilitate dată de suprafața glossy și dimensiunea ceva mai mică decât cea cu care ne-am obișnuit, am și cerut câteva huse de protectie pentru Oppo Reno5 5G. Desigur, de la partenerii noștri de la MobileDirect, în oferta cărora se găsesc astfel de accesorii, inclusiv pentru telefoanele companiei chineze recent intrate pe piața locală.

O să încep cu o husă Rugged Armor Black de la SPIEGEN. De culoare neagră, cu un aspect elegant și discret, se pretează perfect în zona serioasă, de business. Însă în același timp protejează zonele vulnerabile (muchiile și mai ales colțurile).

În plus, marginea sa ceva mai înaltă, oferă protecție și la nivelul ecranului, atunci când telefonul este pus cu fața în jos pe o suprafață plană.

Preferata mea dintre aceste huse de protectie pentru Oppo Reno5 5G este o husă Hybrid Anti-Drop Kickstand Baby Blue de la CUBZ. Are o culoare veselă, un albastru deschis. Oferă un grad mai mare de protecție prin ranforsările de cauciuc negru din zonele vulnerabile.

Stratul interior are și rolul de a absorbi șocurile în cazul unor incidente neplăcute.

Modelul de pe spate, orientat înspre utilizatorii mai dinamici, este completat și de un piciorus mobil, care poate asigura rolul de stand pentru telefon.

În cele din urmă vă propun o husă Gel TPU Grain Red de la CUBZ. Este o combinație între cele două de mai sus, cu un aspect serios/sobru, fără elemente suplimentare. În plus, aduce o textură ce imită foarte bine pielea naturală. Însă culoarea este una vie, pentru cei care doresc altceva în afară de negru. De această dată am ales culoarea roșie.

Protecția la nivel de ecran se păstrează și aici.

Desigur că acestea sunt doar câteva opțiuni, alese de noi. Aveti mult mai multe variante de huse de protectie pentru Oppo Reno5 5G în oferta celor de la MobileDirect.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep