HomeEvenimenteSamsung pregateste un eveniment Unpacked pentru 11 august

Samsung pregateste un eveniment Unpacked pentru 11 august

Următorul eveniment Samsung Unpacked are loc pe 11 august și va prilejui lansarea noii serii de aparate pliabile Galaxy Z Fold, Flip și a unui nou smartwatch.
Următorul eveniment Samsung Unpacked are loc pe 11 august și va prilejui lansarea noii serii de aparate pliabile Galaxy Z Fold, Flip și a unui nou smartwatch.

Am primit invitația oficială pentru participarea la tradiționalul eveniment de vară Galaxy Unpacked, 2021. Acesta are loc pe 11 august, începând cu ora 17:00 a României și va fi transmis live pe canalul de YouTube al Samsung. După cum se poate vedea și în invitație, elementul central este legat de ”deschidere” (unfold în engleză), termen ce sugerează cele două modele Galaxy Z Fold3 (primul cu cameră selfie sub display) și Z Flip3 (cu ecran secundar mai mare) care vor fi prezentate. Și se confirmă și zvonul legat de faptul că e posibil ca în 2021 să nu mai vedem seria Galaxy Note …

Via @evleaks avem și ceva imagini:

Citisem că alături de ele vor fi prezentate și un nou set de căști (Buds2 TWS) și un nou ceas smart (Galaxy Watch4).

”Vă invităm să participați, pe 11 august, la evenimentul Galaxy Unpacked, în cadrul căruia veți vedea cum arată următorul capitol al inovațiilor mobile, concepute pentru a vă ajuta să profitați la maximum de fiecare clipă, indiferent unde vă aflați.”

Din păcate mă aștept ca până pe 11 august să mai vedem multe leak-uri despre produsele ce fac obiectul lansării Unpacked.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep