HomeFeaturedFocusCastile Huawei FreeBuds 4i primesc integrarea AI Life pe iOS si wear...

Castile Huawei FreeBuds 4i primesc integrarea AI Life pe iOS si wear detection!

Căștile FreeBuds 4i au primit integrarea cu aplicația Huawei AI Life de pe iOS odată cu firmware-ul 1.9.0.182 și opțiunea wear detection.
Căștile FreeBuds 4i au primit integrarea cu aplicația Huawei AI Life de pe iOS odată cu firmware-ul 1.9.0.182 și opțiunea wear detection.

După luni bune de la lansarea oficială căștile in-ear Huawei FreeBuds 4i au primit în sfârșit integrarea cu aplicația AI Life de pe iOS 14.7 prin intermediul firmware-ului 1.9.0.182. Acesta este un pachet mic care pe lângă compatibilitatea cu AI Life de pe iOS mai vine și cu optimizări și bugfix-uri pentru Huawei FreeBuds 4i și mult mai important, opțiunea wear detection și pe dispozitive non Huawei.

Până acum căștile puteau fi folosite fără probleme în combinație cu aparate Apple, singurul neajuns era acela că nu se vedeau în aplicația AI Life și din cauza asta nu vedeam informațiile complete legate de încărcarea fiecărei căști precum și a carcasei.

Alt dezavantaj era că dacă nu foloseai un smartphone sau o tabletă Huawei, căștile FreeBuds 4i nu puteau folosi opțiunea wear detection, care permitea oprirea automată a stream-ului audio redat atunci când casca era scoasă din ureche.

Partea bună este că problemele acestea sunt rezolvate odată cu update-ul 1.9.0.182 și cine folosește Huawei FreeBuds 4i în combinație cu aparate non-Huawei se poate bucura de toate opțiunile existente.

Ca să instalați noul pachet ar fi bine să legați căștile de un smartphone Android și din AI Life să le selectați și apoi să verificați disponibilitatea update-ului după care să îl aplicați.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep