HomeEvenimenteConferinta Microsoft Ignite se tine virtual si in 2021

Conferinta Microsoft Ignite se tine virtual si in 2021

Microsoft Ignite, una dintre cele mai importante conferințe din industria tech se ține virtual și în 2021.
Microsoft Ignite, una dintre cele mai importante conferințe din industria tech se ține virtual și în 2021.

Microsoft a anunțat că și conferința Ignite din 2021 va avea loc tot virtual, între 2 și 4 noiembrie. Partea bună este că probabil participarea va fi tot gratuită și că ne vom putea bucura de conținut complex, care va putea fi consumat și la cerere, deci nu va fi neapărat necesar să stăm noaptea pentru a urmări prezentările.

De obicei Ignite aduna fizic peste 25000 de participanți din toată lumea, fiind unul dintre cele mai mari și importante evenimente din zona tech.

Prea multe detalii încă nu sunt disponibile pe pagina Microsoft Ignite, în afară de menționarea perioadei în care se va desfășura ediția 2021. Aștept să văd ce subiecte vor fi abordate pe lângă tradiționalele securitate, Azure, AI etc. Mă aștept să vedem și detalii noi despre Windows 11, cu toate că sunt șanse mari ca Microsoft să organizeze un eveniment separat pentru lansarea noului Windows.

Pentru moment nu există nici posibilitatea de înregistrare – nu că asta ar fi vreo problemă în condițiile actuale, unde nu există limitare în ceea ce privește numărul de participanți. De obicei, pentru Microsoft BUILD și Ignite, trebuia să stai geană cu ochii pe site-urile de înregistrare pentru a fi sigur că prinzi loc. Doar că asta se întâmpla înainte de pandemie …

Stați prin zonă că o să postez detalii noi imediat ce vor apărea.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep