HomeFeaturedFocusFossil inca mai lanseaza ceasuri cu Wear OS 2.0: seria smart gen...

Fossil inca mai lanseaza ceasuri cu Wear OS 2.0: seria smart gen 6th e la precomanda

Fossil rămâne aproape singurul producător care mai lansează ceasuri smart cu sistemul de operare Google Wear OS, însă cu versiunea 2, pentru că 3 vine doar prin 2022.
Fossil rămâne aproape singurul producător care mai lansează ceasuri smart cu sistemul de operare Google Wear OS, însă cu versiunea 2, pentru că 3 vine doar prin 2022.

În continuare nu înțeleg determinarea Fossil de a susține sistemul de operare Wear OS al Google, mort de mai mulți ani (în ciuda noului parteneriat cu Samsung), de care nici măcar lui Google nu i-a mai păsat mult timp. Adică nu înțeleg care e logica de a lansa generația a 6-a de ceasuri smart Fossil, cu prețuri de 299+ USD, pe care probabil nu le cumpără nimeni dacă nu sunt la discount.

La fel ca și generația a 5-a, seria 6 vine fără suport LTE și cu aceiași versiune a sistemului de operare Wear OS 2, care e atât de bun încât poate reușești o zi de autonomie și asta dacă te chinui să dezactivezi o grămadă de funcții. E posibil ca undeva prin 2022 Google să fie de acord să ofere și ceasurilor Fossil opțiunea de upgrade la Wear OS 3.

Să zicem că motivele pentru achiziție ar fi legate de un nou senzor pentru monitorizarea bătăilor inimii și implementarea unuia SpO2 pentru analiza oxigenului din sânge. Și odată cu asta gen 6 a ceasurilor smart Fossil vine cu noul procesor Qualcomm Snapdragon Wear 4100+, în teorie mai eficient și mai rapid (+30%), chestie de care eu nu sunt foarte sigur. Are și încărcare rapidă, 80% în mai puțin de 30 de minute.

Generația 6 Fossil mai oferă integrarea directă cu Google Assistant, Google Pay și bineînțeles o gamă variată de modele.

Câteva din modelele smart watch Fossil 6th gen.

Deși sunt fan Fossil și folosesc câteva din produsele lor, nu vă recomand să cumpărați aceste ceasuri smart pentru că nu aveți niciun fel de beneficiu: Wear OS e o platformă moartă, autonomia e de sub o zi. De ce să dați 300 EUR pe așa ceva când aveți la dispoziție modele precum Huawei Watch GT2 Pro sau GT3, la prețuri similare și la o calitate și funcționalitate net superioară?

Aici găsiți mai multe despre noile ceasuri smart Fossil 6th gen, disponibile pentru precomandă și livrare ceva mai încolo …

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep