HomeFeaturedFocusHuawei P50 Pro se instaleaza in fruntea topului DxOMark

Huawei P50 Pro se instaleaza in fruntea topului DxOMark

Huawei P50 Pro

Era oarecum de așteptat ca cei de la DxOMark să vină destul de rapid cu un test complet pentru sistemul de camere foto de pe proaspăt lansatul oficial Huawei P50 Pro. Telefoanele celor de la Huawei pun tot mai tare accentul pe abilitățile foto. Unul dintre singurele aspecte la care încă mai au ceva de spus. Așa că este firesc să încerce să scoată în față acest lucru, mai ales atunci când este cel mai bun de pe piață. Din păcate, alte pietre de moară atârnă greu de piciorul companiei. Și par să o tragă încet la fund.

Revenind la testul nostru, P50 Pro a obținut în urma testării scorul maxim acordat până acum de DxOMark. 144 de puncte mai exact. O medie calculată între scorul de 149 puncte pentru abilitățile foto, 116 puncte pentru cele video și 107 puncte pentru zoom.

Huawei P50 Pro îl surclasează astfel cu un punct pe Xiaomi Mi 11 Ultra. Surprinzător, pe următoarele două locuri se află tot două telefoane Huawei. Mate 40 Pro+ și Mate 40 Pro. Semn că performanțele companiei chineze pe acest segment nu sunt întâmplătoare. Și colaborarea lor cu Leica nu este doar un aranjament de marketing, pentru o imagine mai bună.

Vă reamintesc că terminalul are pe partea din spate un sistem de patru camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli (f/1.8, 23mm, 1/1.28″, 1.22µm, omnidirectional PDAF, Laser AF, OIS). Cel ultrawide este de 13 megapixeli (f/2.2, 13mm). Un senzor de 64 megapixeli, telephoto de tip periscop (f/3.5, 90mm, PDAF, OIS, 3.5x optical zoom) și unul monocrom de 40 megapixeli (f/1.6, 23mm) completează lista.

Pentru mai multe detalii despre felul în care au fost realizate testele foto cu Huawei P50 Pro și modul în care au fost punctate rezultatele, găsiți în link-ul sursă.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep