HomeFeaturedFocusRealme GT Master si GT Master Explorer ajung oficial in Europa

Realme GT Master si GT Master Explorer ajung oficial in Europa

Realme Master GT

Compania chineză care își întărește în mod constant prezența în Europa a anunțat că Realme GT Master si GT Master Explorer ajung și pe piețele europene. Explorer este cel care la momentul anunțului pentru piața din China a purtat numele de GT Master Exploration Edition.

A fost și este cel mai interesant terminal al acestei serii și vine echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 870. În Europa se va vinde versiunea cu 12 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB. O combinație atractivă, care va avea un preț de 500 de euro. Care sună chiar foarte bine.

Mai ales dacă avem în vedere că Realme GT Master Explorer vine echipat cu un display Super AMOLED de 6,55 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), cu rată de refresh de 120 Hz. Ecranul integrează și cititorul de amprentă digitală.

Nu este de ignorat nici sistemul foto compus din trei camere, cu un senzor principal Sony IMX766 cu rezoluție de 50 megapixeli. A doua cameră este un ultrawide de 16 megapixeli, iar cea de-a treia este una dedicată macro de 2 megapixeli

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh, care se poate încărca cu pnă la 65W.

Varianta standard de Realme GT Master se va vinde cu 400 de euro. În Europa va fi disponibilă versiunea cu 8 GB de memorie RAM și 256 GB capacitate internă de stocare. Acesta este ceva mai mic (6,44 inchi), vine echipat cu Snapdragon 778, are bateria ceva mai mică (4300 mAh) și un sistem ceva mai slăbuț de camere foto, tot trei la număr și cu senzor principal de 64 megapixeli.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep