HomeMobileAndroidSpecificatiile complete pentru Samsung Galaxy Z Flip 3 si Z Fold 3

Specificatiile complete pentru Samsung Galaxy Z Flip 3 si Z Fold 3

Via @evleaks avem detalii complete despre viitorul smartphne pliabil Samsung Galaxy Z Flip 3.
Avem specificațiile complete ale pliabilelor Samsung Z Flip 3 și Z Fold 3, ce vor fi prezentate oficial abia peste câteva ore.

Cu câteva ore înainte de evenimentul Samsung Unpacked au mai venit câteva leak-uri interesante: specificațiile complete pentru Z Flip 3 și Z Fold 3 alături de niște materiale video (acum șterse de pe YouTube, probabil la cererea Samsung).

Știam că Galaxy Z Flip 3 va veni cu Android 11 sub skin-ul OneUI al Samsung și că va folosi un display AMOLED FHD+ de 6.7 inci, pliabil, cu o rată de refresh de 120 Hz. Despre al doilea display v-am spus deja că e mai mare (1.9 inci) și o rezoluție mai bună 512 x 260 pixeli. Avem și două camere de 12MP (wide și ultrawide) cu stabilizare optică și LED plus una de 10MP pentru selfie.

Partea interesante e legată de cipset, Sanpdragon 888 cu 8GB RAM și 128GB pentru stocare, 5G, Bluetooth și WiFi 6. Bateria nu e chiar mică – 3300 mAh ar putea fi o chestie interesantă, însă suportă doar încărcare rapidă 15W.Și poate cel mai important, Z Flip 3 are certificare IP68 pentru praf și apă, chestie inedită.

Vine cu un nanoSIM și eSIM.

Și apoi avem Z Fold 3, cu display de 7.6 inci AMOLED pliabil (rezoluție de 2208 x 1768), rată de refresh de 120 Hz, HDR10+ plus strat suplimentar de sticlă pentru extra protecție. Display-ul secundar este de 6.2 inci, 2268 x 832 pixeli AMOLED, din nou cu suport 120 Hz (nu îmi dau seama care e găselnița asta cu rata de refresh de 120 Hz, pentru că aproape nimeni nu vede diferența, însă plătește o lopată de bani în plus!). Protecția este dată de Corning Gorilla Glass.

Avem aceiași configurație de camere foto de 12MP (wide și ultrawide), plus una selfie de doar 4MP de data asta. Funcționează cu un cipset Snapdragon 888 care aduce suportul 5G, împreună cu 12GB RAM și 256GB pentru stocare, alături de o baterie de 4400 mAh. Cântărește 271g cu nanoSIM și eSIM.

Și din nou apare certificarea IP68 pentru un pliabil.

În condițiile date, nu prea îmi dau seama ce mai poate prezenta Samsung astăzi și să fie și interesant.

Păcat de munca de cercetare depusă, pentru că în ultima vreme toate lansările Samsung s-au consumat încă înainte de a fi prezentate oficial.

via SM

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep