HomeFeaturedFocusWindows 11 Insider Preview Build 22000.168 disponibil in canalele Dev si Beta

Windows 11 Insider Preview Build 22000.168 disponibil in canalele Dev si Beta

În seara asta Microsoft a lansat Windows 11 Insider Preview Build 22000.168 pe canalele Beta și Dev. Aflați ce e nou și de ce merită să treceți pe Beta!
În seara asta Microsoft a lansat Windows 11 Insider Preview Build 22000.168 pe canalele Beta și Dev. Aflați ce e nou și de ce merită să treceți pe Beta!

De câteva minute noul Windows 11 Insider Preview Build 22000.168 este disponibil atât pe canalul Dev cât și în cel Beta și după cum spune și Microsoft, e momentul să vă decideți dacă rămâneți pe Dev (vor veni versiuni cu schimbări și funcții noi, mai puțin stabile) sau treceți pe canalul Beta, unde vă puteți bucura de un Windows 11 mai stabil. Recomandarea mea este să treceți pe Beta dacă nu sunteți pregătiți să întâmpinați eventualele probleme.

Schimbările aduse de Windows 11 Insider Preview Build 22000.168 se referă la introducere opțiunii de folosire a Chat din Teams cu interfață în altă limbă decât cea în care folosiți Windows-ul, inclusiv româna.

Vine și un nou widget Microsoft 365, unde veți regăsi documentele importante, înregistrările ședințelor șamd.

Dincolo de aceste schimbări build-ul 22000.168 de Windows 11 are reparate problemele asociate funcției Search, Family Widget, Settings.

Și dincolo de acestea este introdusă o versiune nouă de Windows Store, cu o interfață mai simplă și performanță mai bună. Aspectul Spotlight este îmbunătățit, pentru o experiență mai plăcută.

Din păcate lista cu probleme ce pot apărea e cam măricică – de la meniul Start, Taskbar, Search, conexiunile Bluetooth, Widgets, Windows Store, Sandbox dar niciuna nu e de natură să blocheze folosirea. Detaliile complete sunt aici.

Sfatul meu este să faceți rapid update la noul build.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep