HomeFeaturedFocusXiaomi Mix 4 a fost prezentat oficial

Xiaomi Mix 4 a fost prezentat oficial

Xiaomi Mix 4

După o perioadă lungă de așteptare (și mai multe sesiuni de zvonuri și teasing-uri), Xiaomi Mix 4 a fost în sfârșit prezentat oficial. Un adevărat flagship din partea companiei chineze. Un telefon care aduce tot ceea ce se găsește mai bun în materie de nucleu hardware. Plus inovație din partea Xiaomi, semn că nu au fost făcute compromisuri.

Dispozitivul este primul telefon al companiei chineze cu o cameră foto frontală integrată sub display. Xiaomi a aplicat propria tehnologie pe care a detaliat-o în cadrul prezentării. Au fost urmărite o cât mai bună transparență, pentru a permite luminii să ajungă la senzorul foto. Dar și o redare cât mai clară a imaginii, care să nu fie afectată de acest senzor foto de sub ecran. Panel-ul are o densitate de 400 ppi în zona camerei frontale.

Cameră frontală cu un senzor de 20 megapixeli (4-in-1-pixel binning).

Ecranul lui Xiaomi Mix 4 este un AMOLED de 6,67 inchi, cu rezoluție fullHD+. Are o rată de refresh de 120 Hz și este protejat cu Gorilla Glass Victus.

La interior se găsește chipset-ul Qualcomm Snapdragon 888+. Cea mai bună ofertă de pe piață în prezent. Însă un semn că nu s-au făcut compromisuri. Memoria RAM poate fi de 8 GB sau de 12 GB. Iar capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau de 512 GB. La un moment dat se vorbea și de o versiune cu 256 GB, dar ea nu a fost amintită în cadrul prezentării.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal este un ISOCELL HMX cu rezoluție de 108 megapixeli și stabilizare optică. Este acompaniat de un telephoto de tip periscop, de 8 megapixeli cu OIS și zoom optic 5x. Cea de-a treia cameră este una ultrawide de 13 megapixeli.

Autonomia lui Xiaomi Mix 4 este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Acesta se poate încărca ultra-rapid cu până la 120W.

Telefonul va fi pus în vânzare săptămâna viitoare. Prețurile pornesc de la aproximativ 770 dolari și ajung până la aproximativ 970 dolari. Sunt valabile pentru piața chineză. S-a promis și o disponibilitate globală, dar ea nu a fost detaliată.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep