HomeFeaturedFocusAmazon permite comenzile pentru noile Kindle Parperwhite, editia 2021

Amazon permite comenzile pentru noile Kindle Parperwhite, editia 2021

Deși nu le-a lansat oficial, Amazon permite deja precomenzi pentru Kindle Paperwhite 2021 începând cu 122 EUR.
Deși nu le-a lansat oficial, Amazon permite deja precomenzi pentru Kindle Paperwhite 2021 începând cu 122 EUR.

Amazon permite deja precomenzile pentru generația 11 a eBook reader-ului Kindle Paperwhite, înainte de lansarea oficială din 28 septembrie. Noua generație vine în trei variante: modelul standard (cu sau fără reclame), varianta Signature Edition și un Kindle Paperwhite pentru copii. Toate edițiile Kindle Paperwhite 2021 vor fi disponibile în 27 octombrie.

Varianta de bază a Kindle Paperwhite 2021, adică cea cu reclame, costă 122 EUR în timp ce varianta fără este la 140EUR, în varianta cu 8GB. Prețul e mai mare decât al variantei prededente, lucru probabil justificat de prezența unui display mai mare, încărcare USB-C, baterie mai bună, posibilitatea de modificare a intensității culorilor și un procesor mai rapid.

Kindle Paperwhite 2021 este certificat IPX8 pentru protecție la contactul accidental cu apa (atenție, nu îl băgați în piscină și/sau mare!). Adică poate fi lăsat în apă de izvor timp de 60 min, la maxim 2m. Dacă vă tentează experimentele, Amazon spune că ar rezista totuși și la 25cm, timp de 3 minute, în apă sărată.

Nu sună rău. Eu am un Kindle din 2013, care merge încă perfect și de care sunt foarte mulțumit. Așa că dacă vă tentează să explorați ideea unui eBook Reader, mergeți pe Kindle, mai ales acum că noua generație este aproape de lansare.

Detalii mai multe și opțiunile de precomandă sunt aici. Din păcate, tot nu îl putem comanda din România …

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep