HomeFeaturedFocusApple a lansat ceasul smart Watch Series 7: ce e nou, cat...

Apple a lansat ceasul smart Watch Series 7: ce e nou, cat costa

Aseară Apple a lansat cel mai nou model de ceas smart Watch Series 7, cu display mai mare și autonomie ceva mai bună.
Aseară Apple a lansat cel mai nou model de ceas smart Watch Series 7, cu display mai mare și autonomie ceva mai bună.

Apple Watch Series 7 a fost lansat oficial, devenind ceasul smart Apple cu cel mai mare display și cele mai subțiri margini. După cum se poate observa și din poze, nu există diferențe semnificative în ceea ce privește design-ul, în afara faptului că display-ul e puțin mai mare. Bineînțeles că fanii vor cădea în capcana de marketing a Apple, care spune că ceasul este cel mai frumos realizat vreodată, că display-ul arată ca un infinity pool și așa mai departe. Ideea e că dincolo de display mai mare și o baterie ceva mai bună, nu e nimic nou.

Watch Series 7 folosește un nou Retinga display (cu 20% mai mare decât Series 6) și cu vreo 50% mai mare decât Series 3, care în combinație cu margini cu 40% mai subțiri generează o suprafață mai mare de afișare. Pe ea puteți folosi chiar și o tastatură touch completă, dacă vă numărați printre cei ce aleg să se chinuie să trimită mesaje de pe ceas, folosind tastatura.

Datorită creșterii dimensiunii folosibile a display-ului Apple spune că pe Series 7 se poate afișa text cu 50% mai mult decât pe modelul precedent. Altă chestie, strălucirea e cu 70% mai bună … când e folosit în interior, nu afară cum ar fi fost normal.

Apple Watch Series 7 vine cu încărcător USB-C, care încarcă ceasul cu aproape 33% mai repede decât Series 6 – Apple ne spune că în 45 de minute poate ajunge de la 0 la 85%. Și dacă tot am atins subiectul, Apple Watch Series 7 e vândut ca un ceas smart ce ține o zi, adică 18 ore. Dar e perfect pentru măsurarea somnului.

Din păcate cam aici se opresc noutățile. Niciun senzor nou, același hardware ca pe modelul precedent. Vin însă noi moduri de detecție a activității fizice – poate detecta acum bicicleta electrică și să calculeze efortul depus când o folosiți.

Prețul va pleca tot de la 399 EUR, însă nu există dată pentru disponibilitate. Probabil în perioada următoare.

Detalii mai multe găsiți pe pagina Apple.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep