HomeMobileAndroidExperienta Android Auto este imbunatita de Google

Experienta Android Auto este imbunatita de Google

Google a anunțat schimbări în Android Auto incluzând o nouă interfață pentru Google Assistant.
Google a anunțat schimbări în Android Auto incluzând o nouă interfață pentru Google Assistant.

Google s-a gândit că e cazul să mai aducă ceva schimbări în Android Auto așa că a anunțat niște schimbări legate de interfața Google Assistant (știți că a dispărut aplicația Android Auto și a fost înlocuită cu Google Assistant drive mode) și faptul că Honda va folosi Android Automotive în viitoarele sale mașini.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că cei ce folosesc telefonul pentru navigație în mașină dar nu au un headset compatibil Android Auto, interfața de navigație de pe telefon arată ceva mai bine, cu un nou dashboard cu acces rapid către butoanele (Google le zice carduri) pentru navigație, muzică, mesaje etc. Activarea acestei interfețe se face prin simpla comandă: “Ok Google, let’s drive”. Vedeți mai sus o bucată din noua interfață.

Schimbarea va veni în perioada următoare pentru cei ce folosesc Android auto în limba engleză, în SUA, Australia, Canda, Irlanda, India, Singapore și Marea Britanie), germană, spaniolă, franceză și italiană.

Pentru Android Auto Google ne spune că a introdus opțiuni noi de afișare a informațiilor despre muzică, știri, podcast-uri pentru că au descoperit că utilizatorii Android Auto își pierd concentrarea la volan atunci când trebuie să se concentreze în alegerea melodiilor care să fie redate. Se poate seta și ce aplicație să fie lansată automat la pornirea Android Auto. Iar pentru cei ce au chef de jocuri, atunci când mașina e parcată, se pot rula jocuri via GameSnacks direct pe display-ului sistemului infotainment al mașinii.

Mai mult, posesorii de smartphone-uri Android dual SIM pot alege care SIM să fie cel folosit în Android Auto. Cei ce folosesc Android Auto pe o mașină electrică au opțiunea de a descoperi mai ușor stațiile de încărcare.

Par chestii interesante, nu zic nu. Mie mi-ar plăcea ca înainte să aducă jocurile pe Android Auto Google să se concentreze să repare bug-urile majore ale sistemului, cum ar fi cel în care nu poți seta către ce conexiune bluetooth să se ducă sunetul.

via Google

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep