HomeMobileAndroidGoogle lanseaza oficial Pay in Romania

Google lanseaza oficial Pay in Romania

De astăzi soluția Google Pay de plată wireless cu telefonul e disponibilă oficial în România.
De astăzi soluția Google Pay de plată wireless cu telefonul e disponibilă oficial în România.

Google a anunțat că aplicația serviciul de plată wireless Pay e disponibil oficial în România începând de astăzi. Anul trecut vă spuneam că Google Pay a intrat în România prin intermediul aplicațiilor de plată ale partenerilor, bănci și operatori de plăți electronice.

Odată cu disponibilitatea Google Pay, toți utilizatorii de telefoane mobile Android vor putea să folosească telefonul pentru plăți wireless sau online. Iar acolo unde e cazul, Google Pay poate să stocheze biletele de îmbarcare, cardurile de loialitate și alte documente importante.

De asemenea, odată cu disponibilitatea aplicației devine disponibil și suportul pentru Google Pay pentru dispozitivele cu sistemul de operare Wear OS. Astfel, plata cu smartwatch-ul va fi mult mai simplă.

Disponibilă în prezent în peste 30 de țări în toată lumea, aplicația Google Pay oferă plăți sigure, beneficiind de o securitate construită pe mai multe niveluri.  De exemplu, când este utilizată pentru plata în magazin, către comerciant este trimis numărul de card virtual, nu cel real. Dacă telefonul este pierdut sau furat, deținătorul poate să-l blocheze sau să-l șteargă folosind funcția „Găsește-mi dispozitivul”. Astfel de funcționalități ajută la păstrarea în siguranță a informațiilor sensibile.

Și uite că după mai bine de 2 ani de când Apple a venit cu suportul Pay, reușește și Google să facă asta. Țineți minte când mai vorbiți despre tehnologie și companii vizionare.

Pentru a putea folosi aplicația Google Pay trebuie să o descărcați de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep