HomeMobileAndroidGoogle va permite protejarea pozelor personale prin Lock Folder in Photos

Google va permite protejarea pozelor personale prin Lock Folder in Photos

În curând Google va oferi tututor utilizatorilor Android posibilitatea de a activa Lock Folder în Photos, opțiunea de protejare a pozelor intime.
În curând Google va oferi tututor utilizatorilor Android posibilitatea de a activa Lock Folder în Photos, opțiunea de protejare a pozelor intime.

Opțiunea Locked Folder din Google Photos va deveni în curând accesibilă tuturor utilizatorilor Android. Pentru moment ea e disponibilă doar pe aparatele Pixel și are ca scop setarea unei modalități suplimentare de protecție atunci când pozele ”speciale” (aș zice intime, că acolo e beleaua) trebuie accesate. Opțiunea a fost anunțată de Google ca fiind dedicată utilizatorilor de aparate Pixel și pune un cod (biometric sau alfanumeric) vizavi de accesul pe anumite albume. În principiu toți utilizatorii de Android 6 sau mai nou vor putea să beneficieze de ea.

Ca fapt divers, Google a anunțat Locked Folder ca o opțiune prin care părinții pot să ascundă de copiii lor anumite poze (cea cu un cățelus, viitor cadou) însă cu toții știm că nu despre asta e vorba. Cu Locked Folder activ nu mai tresăriți atunci când dați telefonul cuiva să se uite la niște poze, cele intime fiind protejate.

Locked Folder se activează din Library > Utilities > Locked Folder în aplicația Google Photos. Apoi mutați pozele în acest album.

În teorie e simplu, în realitate o să vedem. Pentru că încă nu știm exact când Google va lansa această opțiune. Ca de obicei suntem invitați să așteptăm lansarea opțiunii cândva în perioada următoare …

via TV

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep