HomeFeaturedFocusIkea introduce un incarcator wireless Qi la 40EUR: Sjomarke

Ikea introduce un incarcator wireless Qi la 40EUR: Sjomarke

Sjömärke este cel mai nou încărcător wireless Qi al Ikea, poate fi pus sub mobilă de lemn sau plastic.
Sjömärke este cel mai nou încărcător wireless Qi al Ikea, poate fi pus sub mobilă de lemn sau plastic.

Ikea își extinde gama de produse smart prin adăugarea unui încărcător wireless Qi ce costă doar 40 EUR. Se numește Sjömärke și poate să fie montat sub lemn sau plastic, fără să afecteze actuala configurație a mobilei. Se montează sub birou/raft și în felul acesta nu trebuie date găuri suplimentare pe mobila actuală. Fain este că prețul nu e rău: 40 EUR, însă trebuie să știți că vorbim de un încărcator modest, cu viteză de doar 5W.

Dispozitivul nu funcționează ca orice alt încărcător wireless Qi peste care vă puneți gadget-urile. Acesta merge prin plastic/lemn atâta vreme cât grosimea nu depășește 22 mm, minimum 8mm: se montează sub raft/birou cu ajutorul unei benzi autoadezive sau șuruburi.

Are un LED care arată dacă încarcă. Dispozitivul are și senzori pentru temperatură în ideea că apar probleme și trebuie să fie deconectat. Sjömärke este compatibil cu Qi 1.2.4, după cum am spus, oferă doar o viteză de 5W, ceea ce este destul de puțin.

Partea faină este că orice dispozitiv compatibil Qi va putea fi încărcat în acest fel. M-am uitat pe site-ul Ikea România, pentru moment nu e nicio referință despre Sjömärke. Poate că după lansarea din Octombrie va apărea și la noi.

via Ikea

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep