HomeEvenimenteiPhone 13, Apple Watch 7 vin pe 14 septembrie in traditionalul eveniment...

iPhone 13, Apple Watch 7 vin pe 14 septembrie in traditionalul eveniment Apple!

Apple a trimis în sfârșit invitațiile pentru tradiționalul său eveniment din septembrie unde va prezenta noua generație iPhone, Apple Watch și probabil alte noutăți.
Apple a trimis în sfârșit invitațiile pentru tradiționalul său eveniment din septembrie unde va prezenta noua generație iPhone, Apple Watch și probabil alte noutăți.

Aseară Apple a trimis invitațiile oficiale pentru evenimentul de lansare al iPhone 13, Apple Watch 7. El se va desfășura pe 14 septembrie începând cu ora 20:00 a României și va putea fi urmărit în direct de către cei interesați urmând link-ul de aici.

De obicei Apple nu prezintă detalii despre noile MacBook-uri în cadrul evenimentului din luna septembrie, așa că cel mai probabil noile modele vor fi prezentate luna viitoare, lăsând această primă lansare de toamnă să fie despre smartphone, tablete, ceasurile smart și probabil noi căști. Cu toate că anul trecut iPhone 12 a fost prezentat în octombrie, într-un eveniment separat.

Totuși, lumea vorbeste despre iPhone 13, Apple Watch 7, AirPods 3, un nou iPad Mini plus alte câteva produse care ar putea fi prezentate acum. Din câte am văzut în leak-uri, iPhone 13 o să fie doar un upgrade modest pentru iPhone 12, rămânând în aceiași structură de patru: iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Noutățile vor fi legate de procesor mai bun, poate baterie mai mare și un nou sistem de camere foto.

Pe de altă parte s-ar putea ca noul Apple Watch 7 să fie mai interesant, cu alt design și baterie mai eficientă plus senzor de analiză a nivelului de zahăr din sânge.

Poate că o să fie prezentată și o generație nouă AirPods 3, plus iPad Mini 6, redesenat și cu specificații mai bune. Posibil să vedem și o nouă versiune iPad (9th), dar e puțin probabil.

Dincolo de aceste produse ”cunoscute” se vorbește și despre un posibil competitor pentru Echo Show, un soundbar pentru Apple TV și un headset AR/VR. Nu ar fi exclus pentru că piața pare să se miște în direcția asta.

Dintre toate posibilele subiecte mă interesează ceasul smart pentru că mi-ar plăcea să văd că tehnologia mai face un pas înainte. Restul sunt doar upgrade-uri simple.

Vedem pe 14 septembrie.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep