HomeFeaturedFocusLG vine cu o solutie pentru a elimina urmele lasate pe display-urile...

LG vine cu o solutie pentru a elimina urmele lasate pe display-urile pliabile

Noul display pliabil realizat de LG Chem vine să ofere o alternativă la actualele ecrane pliabile, unde se vede permanent locul de îndoire.
Noul display pliabil realizat de LG Chem vine să ofere o alternativă la actualele ecrane pliabile, unde se vede permanent locul de îndoire.

LG Chem a creat o nouă soluție pentru display-urile pliabile care elimină urmele de îndoire, deschizând opțiuni interesante în această direcție. După cum am văzut, actualele display-uri pliabile folosite în smartphone-urile moderne au un mare neajuns: acela că pe ele se vede urma de îndoire, iar în timp ajung să se deterioreze în acel loc.

LG Chem a inventat un nou material care pare să rezolve problema durabilității și elimină și urmele de îndoire. LG Chem, parte a grupului LG, a venit cu o nouă soluție pentru materialul ce protejează display-ul pliabil, fiind la fel de rezistent ca sticla și la fel de pliabil ca plasticul. Este rezultatul folosirii unui nou înveliș din PET (polyethylene terephthalate) iar despre el LG spune că este mai durabil și mai flexibil decât actualele soluții realizate cu filament de polyimide și sticlă tratată.

Noul display realizat de LG Chem poate să reziste la 200000 de îndoiri, durată asociată unei folosiri de aproximativ 5 ani. Soluția va începe să fie produsă în masă în 2022 și primele produse comerciale ar putea vedea lumina zilei în 2023 – asta dacă vor fi companii interesate să preia tehnologia, pentru că după cum știm, LG a renunțat la zona de smartphone-uri.

Îmi place ideea, aștept să văd și soluțiile funcționale.

via LGChem

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep