HomeMobileAndroidNoi detalii despre Pixel 6 Pro

Noi detalii despre Pixel 6 Pro

Pe baza unui material video proaspăt postat de M. Brandon Lee of ThisIsTechToday avem informații noi despre configurația hardware a lui Pixel 6 Pro.
Pe baza unui material video proaspăt postat de M. Brandon Lee of ThisIsTechToday avem informații noi despre configurația hardware a lui Pixel 6 Pro.

Lansarea seriei Pixel 6 e aproape și Google s-a asigurat că o să știm totul despre aceste smartphone-uri încă înainte de lansare. Până acum au ajuns pe net poze cu diverse schițe, randări mai mult sau mai puin oficiale și chiar ceva reclame. Numai că niciunele nu au fost foarte clare, până acum. Pentru că datorită unui nou material video putem vedea în acțiune un prototip Pixel 6 Pro în care vedem carcasa (deși s-ar putea să nu fie varianta finală) plus specificațiile legate de Google Tensor.

Interesant este că Google nu a scos încă materialul, posibil să fie de acord cu leak-urile astea în condițiile în care toată lumea vorbește numai despre iPhone 13.

Pe partea din față se poate vedea gaura pentru camera selfie, pe spate locul special pentru cele trei camere și o carcasă curbată. Posibil ca partea din spate a carcasei să fie strălucitoare, un loc ce se va umple de amprente.

Dincolo de aspect, poate că e mai important să ne concentrăm pe specificațiile cip-ului Google Tensor. Avem chiar și o poză în care vedem informațiile din CPU-Z în care se vede Google Tensor CPU cu două core-uri Cortex-C1, cel mai puternic procesor al ARM în acest moment. Configurația completă arată așa:

  • 2x ARM Cortex-X1 clocked at 2.802GHz
  • 2x ARM Cortex-A76 clocked at 2.253GHz
  • 4x ARM Cortex-A55 clocked at 1.80GHz

Și ca lucrurile să fie interesante, aparatul pare să fie unul care a apărut într-un magazin de electronice din Nigeria :). Nu vă sună similar cu povestea iPhone-ului pierdut în bar?

Lăsând la o parte gluma, am o singură întrebare: mai contează pentru cineva ce face Google cu seria Pixel? Pentru că de când au schimbat strategia legată de Nexus/Pixel, privite până atunci ca cele mai cele smartphone-uri Android, pare că acest brand nici nu mai contează.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep