HomeFeaturedFocusOppo K9 Pro a fost lansat oficial

Oppo K9 Pro a fost lansat oficial

Oppo K9 Pro

Compania chineză tot mai activă pe piața din România a prezentat oficial un nou model de smartphone. Oppo K9 Pro este un mid-range suficient de interesant încât să merite câteva minute de atenție. Un terminal care are șansele lui să ajungă și pe piețele europene. Asta chiar dacă, pentru moment, a fost pus în vânzare doar pe piața din China.

Dispozitivul este echipat cu un display AMOLED cu diagonală de 6,43 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh este de 120 Hz. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub ecran. Un orificiu discret ascunde o cameră foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de o megapixeli și de o cameră dedicată macro cu senzor de 2 megapixeli.

Oppo K9 Pro se bazează pe un chipset MediaTek Dimensity 1200, care vine la pachet și cu suportul pentru rețelele 5G. Există două configurații de memorii. Una cu 8 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB. Și una ceva mai atractivă, cu 12 GB de RAM și 256 GB memorie internă. Atenție, nu există slot pentru microSD. Așa că opiunea aleasă trebuie bine gândită înainte.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Acesta se poate încărca ultra-rapid cu până la 60W.

Sistemul de operare este un Android 11 cu ColorOS 11.3 peste el.

Telefonul va fi disponibil în două opțiuni de culoare, Black și Aurora (un fel de albastru foarte deschis). Prețurile valabile pentru China pentru Oppo K9 Pro sunt de aproximativ 340 dolari, respectiv 420 dolari, în funcție de versiunea de memorie aleasă.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep