HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A13 5G, noi detalii tehnice

Samsung Galaxy A13 5G, noi detalii tehnice

Galaxy A13 5G

Zvonurile conform cărora producătorul coreean pregătește un Samsung Galaxy A13 5G, au deja ceva vechime. Așa că nu ar trebui să ne surprindă dacă terminalul își va face apariția în perioada următoare. Un semn în această direcție ar fi dat de detaliile de natură tehnică ce încep să iasă la iveală. În plus, avem și istoricul generației anterioare, care alimentează speculațiile care spun că dispozitivul va ieși pe piață în octombrie sau noiembrie.

Terminalul va fi cel mai accesibil smartphone 5G din portofoliul Samsung. Așa că surprinde puțin informația care precizează că senzorul foto principal de pe spate va avea o rezoluție de 50 megapixeli. O presupunere de bun simț ar fi că este vorba despre ISOCELL JN1, cel mai accesibil astfel de senzor produs de coreeni.

Că Samsung Galaxy A13 5G va avea un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, nu mai este așa mare surpriză. Tot mai multe telefoane entry pun accentul pe autonomie și recurg la astfel de baterii. De văzut cum se va descurca acumulatorul în această configurație.

Acestea sunt noutățile despre dispozitiv. Cel mai probabil va avea un display de 6,5 inchi (HD+) cu un notch în formă de picătură. Și un sistem de patru camere foto pe spate. Marea curiozitate rămâne legată de chipset-ul care va asigura suport pentru 5G și va menține prețul accesibil. Va fi un Qualcomm sau un MediaTek?

Este de așteptat ca detalii despre Samsung Galaxy A13 5G să mai apară în perioada imediat următoare. Așa că vă vom ține la curent cu acest subiect.

via Galaxy Club

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep