HomeFeaturedFocusXiaomi Civi a fost anuntat oficial

Xiaomi Civi a fost anuntat oficial

Xiaomi Civi

Xiaomi Civi este primul smartphone dintr-o nouă serie a companiei chineze, care va purta chiar acest nume. Un nou sub-brand pentru Xiaomi, despre care nu este încă foarte clar cum vrea să fie poziționat. Terminalul care inaugurează această familie este un mid-range cu elemente chiar premium, care are destule șanse să facă o figură frumoasă de vânzări.

Dispozitivul pare să pună destul de mult accent pe aspectul fizic. Se laudă cu o grosime de doar 6,9 milimetri și pare să fie și destul de ușor. Spatele este realizat dintr-o sticlă cu un finisaj mat. Opținile de culoare sunt suficient de variate, cu negru, roz sau albastru deschis.

Zvonurile spun că vor urma și modele Pro și e, dar deocamdată a fost detaliată doar varianta standard. Un dispozitiv construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 778G, care aduce și suportul pentru rețelele 5G. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB sau de 12 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi și ea de 128 GB sau de 256 GB.

Ecranul lui Xiaomi Civi este un OLED cu diagonală de 6,55 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh este de 120 Hz. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display. Acesta oferă și suport pentru HDR10+.

Un orificiu discret, plasat central, ascunde o cameră foto frontală de 32 megapixeli.

Pe spate avem un modul foto elegant, compus din trei camere. Unul destul de frecvent întâlnit pe acest segment de preț. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de o cameră dedicată macro. Aceasta este echipată cu un senzor de 2 megapixeli.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh, care oferă suport pentru încărcarea rapidă de până la 55W.

Sistemul de operare este un Android 11 cu MIUI 12.5 peste el.

Prezentarea oficială a lui Xiaomi Civi a pus accentul și pe partea de gaming. Totuși nu există elemente hardware specifice unui astfel de smartphone.

Terminalul este deja disponibil la precomandă în China, la prețul de aproximativ 400 dolari pentru versiunea cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă. Varianta de top, cu 12 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB costă aproximativ 490 dolari.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep