HomeFeaturedFocusApple lanseaza (rapid) iOS 15.0.1 pentru a repara doua bug-uri importante

Apple lanseaza (rapid) iOS 15.0.1 pentru a repara doua bug-uri importante

iOS 15.0.1 e lansat oficial și repară printre altele problemele de unlock cu Apple Watch și notificarea not enough storage space care nu dispare.
iOS 15.0.1 e lansat oficial și repară printre altele problemele de unlock cu Apple Watch și notificarea not enough storage space care nu dispare.

Vineri seara Apple a lansat din scurt update-ul iOS 15.0.1 care repară câteva probleme din iOS 15, printre care și cea legată de imposibilitatea deblocării cu Apple Watch și mesajul Not enogh storage space care nu dispare după upgrade.

Pachetul are 548MB, foarte mare dacă ne gândim că vine intempestiv, mult înainte de update-ul programat iOS 15.1. Ca de obicei Apple dă cu mucii în fasole atunci când lansează prima versiune majoră a noului sistem de operare și pe urmă se chinuie cu mai multe update-uri să repare problemele generate.

Sper ca de data asta să nu mai fie sarabanda din 2020 unde au fost nevoie de 5 update-uri ca lucrurile să intre pe făgaș. Eu am pus iOS 15 pe două iPhone-uri și iPadOS 15 pe două tablete, în afară de problema cu Not enough storage space nu am avut alte dificultăți. Și de când am pus pe iPhone 12 iOS 15.0.1 a dispărut și asta.

O să urmăresc cum se comportă în perioada următoare și vă dau de veste.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep