HomeFeaturedFocusAutonomie excelenta pentru Vivo V21 5G

Autonomie excelenta pentru Vivo V21 5G

Vivo V21 5G

Cu câteva zile în urmă am publicat rezultatele celor mai populare teste benchmark pentru Vivo V21 5G, telefonul pe care îl avem în teste în această perioadă. Și promiteam atunci că o să revin cu rezultatele testului de baterie din PCMark. Se pare că autonomia este unul dintre argumentele forte ale acestui dispozitiv. Iar dovada o reprezintă capturile de ecran cu rezultatele acestui test.

Rezultatele sunt cu atât mai surprinzătoare cu cât capacitatea acumulatorului acestui smartphone este de 4000 mAh. Scorul obținut este apropiat, chiar mai mare, decât cele obținute de telefoanele Motorola care până acum au performat cel mai bine din acest punct de vedere. Însă aceste terminale aveau acumulatori de 5000 mAh, sau chiar de 6000 mAh.

Viteza de încărcare a acumulatorului de pe Vivo V21 5G este de 33W.

În utilizarea cotidiană, scorul performant din testul de baterie PCMark se reflectă întocmai. Telefonul trece lejer de bariera de două zile de utilizare. Ba chiar după acest test, care lasă bateria la 15%, am mai văzut un film de 92 de minute pe Netflix. Chestie care m-a impresionat chiar mai mult decât scorul respectiv.

Sper să am ocazia să testez și abilitățile foto ale lui Vivo V21 5G. Oricum, deja am o părere foarte bună despre telefon, însă atunci ea ar fi completă. După voi centraliza toate impresiile despre el într-un material editorial mai amplu.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep