HomeFeaturedFocusDJI Fly 1.4.12 introduce optiunea de Live Stream

DJI Fly 1.4.12 introduce optiunea de Live Stream

Cea mai nouă versiune a aplicației DJI Fly de Android (1.4.12) vine cu posibilitatea de Live Stream în timpul zborului.
Cea mai nouă versiune a aplicației DJI Fly de Android (1.4.12) vine cu posibilitatea de Live Stream în timpul zborului.

DJI are un update pentru aplicația DJI Fly de Android și în cadrul lui, pe lângă ceva optimizări și bugfix-uri, există și opțiunea de live stream direct din zbor. Alături de ea au mai venit optimizări pentru Android 12 (pentru utilizatorii aia puțini care au Pixel și se vor bucura de Android 12).

Partea de transmisiune live din timpul zborului merge cu protocolul RTMP și va folosi conexiunea la internet a smartphone-ului pentru upload pe platformele unde se dorește streaming-ul. Se poate alege transmisie 720p sau 1080p la 5Mbps sau 3Mbps. Din păcate nu toate dronele DJI vor avea suport de live streaming, cel mai probabil doar modelele DJI Mini 2, DJI Air 2S, DJI Mini SE, DJI FPV, Mavic Mini și Mavic Air 2 au suport. Sunt suportate platformele YouTube, Facebook, Twitch, Periscope etc.

Versiunea de iOS nu are încă suport de live streaming, DJI lucrează la asta și la un moment dat o să dea și update-ul. Eu am pus DJI Fly 1.4.12 pe Galaxy Note20 5G, nu am apucat încă să ies cu Mavic Mini să văd dacă pot folosi live streaming. Sper să pot face asta în acest weekend și dacă îmi iese, revin cu detalii.

În altă ordine de idei, știți că DJI Fly nu mai e Google Play Store, așa că opțiunea este să o instalați direct folosind link-ul acesta de pe site-ul DJI, sau să instalați Huawei AppGallery și să obțineți aplicația de acolo.

Mai jos e un material despre Live Stream pe DJI Fly:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep