HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy A13 5G

FOTO: cum arata Samsung Galaxy A13 5G

Samsung Galaxy A13 5G

Despre Samsung Galaxy A13 5G s-a tot vorbit în ultima vreme. Este unul dintre cele mai accesibile terminale 5G care va face parte din portofoliul companiei coreene. Așa că este normal interesul pentru acest dispozitiv. Despre care au ieșit la iveală și câteva detalii tehnice. Însă în toate materialele legate de aceste leak-uri, erau folosite fotografii cu generația anterioară, Galaxy A12.

Acum nu va mai fi cazul. Pentru că un set complet de fotografii generate pe calculator și-a făcut apariția. Ele vin dintr-o sursă cu un istoric foarte bun pe acest tip de leak-uri. Este vorba despre @OnLeaks, care a mai oferit publicului numeroase indicii legate de aspectul fizic al unor telefoane încă nelansate.

Samsung Galaxy A13 5G se remarcă un modul foto atipic până acum pentru producătorul coreean. Cu fiecare senzor ieșind independent în evidență din suprafața de plastic de pe spatele telefonului.

La nivel de specificații tehnice, se pare că suportul pentru rețelele 5G va fi posibil datorită unui chipset MediaTek Dimensity 700. Se zvonește că vor fi disponibile două configurații de memorii. Cea de bază cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă și una mai atractivă, cu 8 GB de RAM și 128 GB capacitate internă de stocare. Aici am mici semne de întrebare, cred că este loc de surprize nu tocmai plăcute.

Ecranul va fi un IPS LCD cu diagonală de 6,48 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli).

Senzorul foto principal va avea o rezoluție de 50 megapixeli. Va fi ajutat de un ultrawide cu rezoluție de 5 megapixeli și de un senzor pentru detalii de adâncime de 2 megapixeli.  

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta se va putea încărca cu până la 25W.

Speculațiile spun că Samsung Galaxy A13 5G va fi prezentat oficial la sfârșitul acestui an, cu disponibilitatea la vânzare la începutul lui 2022.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep