HomeFeaturedFocusHonor Play5 Youth a fost anuntat oficial

Honor Play5 Youth a fost anuntat oficial

Honor Play5 Youth

Honor Play5 Youth este un mid-range destul de atractiv ca raport preț/specificații. Este deja disponibil pe piața din China, încă din momentul anunțului oficial. Însă ar fi interesant de știut care sunt planurile companiei desprinse din Huawei în ceea ce privește disponibilitatea globală pentru acest terminal. O să presupunem că va putea fi accesat și din Europa, în cel mai rău caz prin intermediul magazinelor online chineze care fac livrări și pe continentul nostru. Și o să îi acordăm în acest context și câteva clipe de atenție.

Dispozitivul este construit în jurul unui chipset MediaTek Dimensity 900. Asta înseamnă că vine cu suport pentru rețelele 5G. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB. Aceasta poate fi extinsă virtual cu încă 2 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau de 256 GB. Opțiunea aleasă trebuie cântărită destul de atent, pentru că nu există slot pentru microSD.

Sistemul de operare este Android 11 cu interfața Magic UI 4.2 peste el. Nu sunt menționate serviciile Google, așa că prezența lor este incertă. De fapt, ar reprezenta o minune.

Ecranul lui Honor Play5 Youth este un IPS LCD cu diagonala de 6,67 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2376 x 1080 pixeli), iar rata de refresh este de 120 Hz. În partea stângă este prezent un orificiu în formă de pill. Asta deși vorbim de o singură cameră foto frontală, cu rezoluție de 16 megapixeli. Cred că se încearcă doar senzația de sistem foto mai avansat, mai complex.

Lucru valabil și pe spate. Acolo unde, deși aparențele indică un sistem de patru camere, sunt de fapt prezente doar două camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Este ajutat de un senzor de adâncime cu rezoluție de 2 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4300 mAh. Acesta se poate încărca cu până la 66W.

Honor Play5 Youth este deja disponibil la precomandă pe piața din China. Prețul de vânzare este de aproximativ 280 dolari, respectiv 315 dolari, în funcție de opțiunea de memorie internă aleasă.

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep