HomeFeaturedFocusHonor X20 Max vine oficial luna aceasta

Honor X20 Max vine oficial luna aceasta

Honor X20 Max

Se pare că producătorul chinez pregătește un Honor X20 Max. Un terminal care pare decis să-și respecte numele cel puțin în privința dimensiunii. Un telefon care va fi prezentat oficial luna aceasta. Și care are șanse mari să ajungă și în Europa, acolo unde Honor pare să spargă gheața după desprinderea de Huawei. De reținut și că telefoanele care ajung pe continentul nostru promit că vin cu serviciile Google integrate.

Așa cum spuneam, Max-ul nostru ține la acest indicativ. Propune un display cu diagonală de 7,2 inchi. Cel mai mare ecran de pe un telefon Honor de până acum. Un adevărat phablet. Nu este detaliată și rezoluția, dar sunt șanse mari ca ea să fie fullHD+. Să nu se oprească la HD+.

Un asemenea ecran are nevoie de un acumulator pe măsură. Așa că Honor X20 Max va fi echipat cu o baterie cu capacitatea de 6000 mAh.

Această combinație pare să fie destinată în primul rând consumatorilor de conținut multimedia.

La interior, dispozitivul se va baza pe un chipset MediaTek Dimensity 1100. Așa că este destul de sigur să presupunem că vom găsi la bord și suportul pentru conectivitatea 5G.

Speculațiile spun că Honor X20 Max va fi prezentat oficial luna aceasta, pentru a deveni disponibil spre achiziție pe 11 Noiembrie. O zi importantă în China, un fel de Black Friday, care se numește Singles Day.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep